ΑρχικήOFF THE RECORDΔεν μένει ασχολίαστος ο "κύριος" Πετεβίνος

Δεν μένει ασχολίαστος ο “κύριος” Πετεβίνος

Ο εκπρόσωπος τύπου του Αποέλ έγραψε προχθές την Κυριακή στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως “Ξαφνικά ο Αποέλ δεν είναι το κέντρο των κακών του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μάλλον μέχρι αύριο…”

Bet on Alfa

Μάλιστα! Παρουσιάζεται σαν κλαψάρικο παιδάκι που νιώθει προδομένος μετά από την αταξία που έκανε.

Συγνώμη “κύριε” Πετεβίνε αλλά αν αυτό επιθυμείς και εσύ, εμείς δεν σε ξεχάσαμε…ΠΟΤΕ, ούτε την μικρά βλάβη ακοής που έχετε, αλλά ούτε και το πόσο “καλός” είστε.

Ναι μην λέτε κακές κουβέντες σε έναν καταξιωμένο δημοσιογράφο που “έτυχε” ρε παιδί μου να είναι και Αποελλίν. Πέρασε χρόνια στο τηλεοπτικό γυαλί και αποφάσισε να μην είναι πλέον αντικειμενικός αλλά, πήρε, όχι μόνο θέση, αλλά και πόστο στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Με γειά σου και με μαγκιά σου, αλλά “κύριε” Πέτε να είστε πιο προσεκτικός παρά προκλητικός.

Εσείς, “κύριε” Πετεβίνε, θέλετε να είστε στο επίκεντρο και εμείς σας βάζουμε. Αλλά όχι στο επίκεντρο των δικών μας μυαλών αλλά σε κάποιων άλλων που το παίζουν υπεράνω και μη μου άπτου.

Άντε τραβάτε στο σερβιρισμένο σας παιχνίδι και στο στημένο και καλοσχεδιασμένο για τα μέτρα σας πρωτάθλημα και άστε, από την λίστα των “κακών”, δεν βγήκατε ποτέ. Έτσι, για να μην λέτε πως σας ξεχάσαμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa