ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: "Ίσως ήρθε η ώρα να πει αντίο!"

Άποψη φιλάθλου: “Ίσως ήρθε η ώρα να πει αντίο!”

Ο Κωστάκης Καϊάφας είναι ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος έλαβε την περισσότερη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας μας! Ο πράσινος λαός τον πίστωσε με υπομονή προσβλέποντας ότι θα είναι ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον οποίο θα έρχονταν οι καλύτερες ημέρες για την ομάδα μας!

Bet on Alfa

Ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα ο Καϊάφας λάμβανε πίστωση και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει!

Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να αναλύσουμε τα λάθη του τόσο στο στήσιμο της ομάδας όσο και στις αλλαγές του σε διάφορα παιχνίδια!

Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να ασχοληθούμε με τα διάφορα που γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς για τις σχέσεις του με κάποιους ποδοσφαιριστές!

Θα ασχοληθούμε με την ουσία που είναι ότι  η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα απαιτεί την απομάκρυνση του Καϊάφα από τον πάγκο της ομάδας μας!

Ο κόσμος θεωρεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της και ότι μια αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει σε όλους τους τομείς!

Πλέον δεν μιλάμε για τον διχασμένο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά για την τεράστια πλειοψηφία που απαιτεί την απομάκρυνση του Καϊάφα από τον πάγκο της ομάδας μας!

Ίσως ήρθε η ώρα για τον Κωστάκη να πει το μεγάλο αντίο! Για το καλό τόσο του ιδίου όσο και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είμαι βέβαιος ότι λατρεύει!

Ανδρόνικος


Autoremarketing

Bet on Alfa