ΑρχικήDaily NewsΗ «αλλαγή νοοτροπίας», πιο σημαντική και από τη νίκη

Η «αλλαγή νοοτροπίας», πιο σημαντική και από τη νίκη

Το ζητούμενο για την Ομόνοια απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ήταν το τρίποντο. Από τη στιγμή που το πήρε ο στόχος επιτεύχθηκε. Παράλληλα, έστω και για κάποια διαστήματα, η παρουσία της ομάδας ήταν αρκετά καλή και έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα ότι αφήνει πίσω της ότι προηγήθηκε και κάνει μια νέα αρχή.

Bet on Alfa


Η Ομόνοια με το «διπλό» στο «Αμμόχωστος» σήκωσε κεφάλι, βλέπει μπροστά και θέλει να δώσει συνέχεια. Αυτό έχει, πλέον, σημασία: Να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, να κρατήσει μακριά τα ατομικά λάθη στην άμυνα κυρίως, που συνήθως τα πληρώνει. Ίσως για πρώτη φορά χθες δεν της στοίχισε το λάθος του Ρούνιε.
Στα θετικά το μηδέν παθητικό. Μετά τα δυο ματς με Παραλίμνι και ΑΕΛ, στα οποία δέχθηκε τέσσερα γκολ, δύο στο καθένα, διατήρησε ανέπαφη την εστία της παρόλο που ο αντίπαλος της δημιούργησε καλές ευκαιρίες. Ο Παναγή όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Ο Μιλόγεβιτς θέλει παίκτες μαχητές και όταν τους έχει θα μπορέσει και η Ομόνοια να διατηρεί το μηδέν παθητικό, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.
Ακόμη, η τοποθέτηση του προπονητή στις δηλώσεις που ακολούθησαν του αγώνα στο «Αμμόχωστος», ίσως είναι πιο σημαντική ακόμη και από τη νίκη. «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που παίζουν. Γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος, γιατί τους βλέπω να αλλάζουν νοοτροπία».


Απ’ ότι φαίνεται αυτά που ζητά ο Μιλόγεβιτς άρχισαν να πιάνουν τόπο. Όσοι δεν προσπαθούν ή δεν καταλαβαίνουν τι προσπαθεί ο Σέρβος να τους περάσει στις προπονήσεις, μπορούν να κάνουν παρέα με τον Λομπιανίτζε στην κερκίδα ή με τον Γκουλόν στον πάγκο…

Η αλλαγή νοοτροπίας (που αφορά και το αγωνιστικό)  ήταν ο κύριος στόχος του προπονητή με το που ανέλαβε την Ομόνοια. Στον ένα μήνα παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας δηλώνει ικανοποιημένος. Βεβαίως, δεν αρκεί μια εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά να έχει συνέχεια και συνέπεια. Αυτό είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί στο αμέσως επόμενο ματς που είναι με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa