ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ Ευρώπη εκπέμπει SOS...σε ΌΛΟ το οικοδόμημα!

Η Ευρώπη εκπέμπει SOS…σε ΌΛΟ το οικοδόμημα!

Το αιώνιο ντέρμπι τέλειωσε και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα!

Bet on Alfa

Από σήμερα μπαίνει τελεία και αρχίζει η ΔΟΥΛΕΙΑ. Μόνο δουλειά! Χρειάζεται αυτοκριτική, άμεσος εντοπισμός των αδυναμιών και άμεση διόρθωσή τους.

Σε δύο μέρες έχουμε επαναληπτικό κυπέλλου. Πρόκριση με δεύτερη νίκη είναι το σύνθημα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο… Έτσι επιβάλλει η  ιστορία και το ύφος του σωματείου. Αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας πρέπει να γίνει η κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο Πρωτάθλημα δυστυχώς δείχνουμε κατώτεροι των περιστάσεων αν και δεν θα έπρεπε καθώς δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμιά άλλη ομάδα.

Ανασύνταξη δυνάμεων ΤΩΡΑ…   

Με σοβαρότητα πρέπει παίκτες και τεχνικό τιμ να λύσουν τα όποια προβλήματα προέκυψαν, κυρίως τα ψυχολογικά… Δεν υπάρχει χρόνος δυστυχώς και γι αυτό πάλι εμείς φέρουμε ευθύνη. Έμειναν 3 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος και από κει και πέρα μόνο ντέρμπι. Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως δεν μας παίρνει να χάσουμε ούτε ένα βαθμό σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές με Άρη , Ένωση και Αέλ. Η διαφορά σήμερα από τον 4ο Απόλλωνα είναι 3 βαθμοί που σήμερα μπορεί να γίνουν και 6 εφόσον κερδίσει τον Ερμή. Με δεδομένο ότι ο Απόλλωνας έχει ακόμη ντέρμπι και ότι μπορεί να χάσει βαθμούς, εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς για να πλησιάσουμε όσο περισσότερο γίνεται ενόψει μπαράζ.

Ο κατάκτηση του Κυπέλλου αναγκαστικά πρέπει να γίνει αδιαπραγμάτευτος στόχος καθώς δίνει απευθείας Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο Kύπελλο λοιπόν πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να τα δώσει όλα για όλα καθώς στο θεσμό είναι ακόμη μέσα όλοι οι μεγάλοι του πρωταθλήματος πέραν της Ανόρθωσης και έτσι θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

SOS εκπέμπει η Ευρώπη και σε μας τους φιλάθλους… 

Αυτή η νοοτροπία αλληλοφαγώματος στις αποτυχίες πρέπει να λήξει ΤΩΡΑ! Να φέρουμε τα λογικά μας, καθώς η ευθύνη για την σημερινή εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας βαραίνει και εμάς. Δεν είναι η ώρα να προσθέσουμε άλλο βάρος στα πόδια της ομάδας… Πρέπει να κλείσουμε ερμητικά το στόμα μας και να το ξαναανοίξουμε το Μάη. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε χρειάζεται παρουσία στο γήπεδο σε όλους τους αγώνες της ομάδας και στο γήπεδο να είμαστε ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ. Όποιος χρησιμοποιήσει το γήπεδο ξανά για να εκφράσει τις απόψεις του και το παράπονο του για την ΟΜΟΝΟΙΑ ή οτιδήποτε άλλο άσχετο του αγωνιστικού, τότε εγκληματεί κατά της ομάδας του. Κανένας μας δεν αναλογίζεται τι σημαίνει η διαμάχη για αυτούς που αγωνίζονται στο γήπεδο και με πόσο επιπλέον άγχος τους φορτώνει.

Υ.Γ: Δεν ξέρω ποιος από σας θα χαρεί ότι νίκησε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταρρεύσει! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

Autoremarketing

Bet on Alfa