ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝΕΟΤΕΡΟ- Τελικός κυπέλλου: το ΓΣΖ ξανά στο προσκήνιο

ΝΕΟΤΕΡΟ- Τελικός κυπέλλου: το ΓΣΖ ξανά στο προσκήνιο

Από ναυάγιο σε ναυάγιο, το θέμα της διεξαγωγής του τελικού, σε βαθμό που είμαστε στο παραπέντε να ξεφτιλίσουμε τον θεσμό εντελώς! Με βάση τις νεότερες δηλώσεις, αφού τα 2 σωματεία δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά, η επιλογή του ΓΣΖ παίζει ξανά δυνατά και φαντάζει ως η επικρατέστερη.

Bet on Alfa

Νωρίτερα γράφαμε: Η κληρωτίδα φαίνεται ότι θα αποφασίσει τελικά τον χώρο διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου 2016. ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλων δεν φαίνεται να τα βρίσκουν για το ΓΣΠ, και από την στιγμή που το ΓΣΖ είναι ήδη εκτός συζήτησης, οδεύουμε σε αυτή την λύση.

Διαβάστε πιο κάτω τι γράφαμε προηγουμένως:

Η χθεσινή σύσκεψη της ΚΟΠ με τους εκπροσώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Απόλλωνα αναβλήθηκε για σήμερα λόγω ναυαγίου συμφωνίας καθώς η Αστυνομία Κύπρου επικαλούμενη λόγους ασφαλείας στο ΓΣΖ δίνει την δυνατότητα για μόνο 3500 εισιτήρια ανά ομάδα. Ο αριθμός είναι υπερβολικά μικρός και έτσι οι δύο ομάδες ζήτησαν αναβολή μέχρι σήμερα για διαπραγματεύσεις και εφόσον δεν οδηγήσουν σε απόφαση, τότε στην σημερινή σύσκεψη που θα γίνει πριν το μεσημέρι, θα γίνει κλήρωση για το γήπεδο!

Τι προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον Απόλλωνα…

Η ομάδα μας σαφώς και επιθυμεί να αγωνιστεί στο ΓΣΠ για πολλούς λόγους. Προκειμένου όμως να συμφωνήσει με τον Απόλλωνα, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προτείνει όπως ο Απόλλωνας να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στις εισπράξεις του αγώνα απ’ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ (60%-40%) καθώς και να πάρει και την Δυτική εξέδρα του γηπέδου. Αυτό το σενάριο το επεξεργάζεται ο Απόλλωνας και δεν είναι απίθανο το να δεχτεί.

Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 θα σας ενημερώνει σε κάθε εξέλιξη του θέματος…

Autoremarketing

Bet on Alfa