ΑρχικήDaily NewsΣτάθης Σταυρινού:"Aποφάσισαν εν αγνοία μας να αποσύρουν το περιοδικό"

Στάθης Σταυρινού:”Aποφάσισαν εν αγνοία μας να αποσύρουν το περιοδικό”

Η εισαγωγέας της OMONOIA COLA μέσω του  λογαριασμού στο Facebook παράθεσε τα γεγονότα όπως έγινα σχετικά με την διαφήμιση του αναψυκτικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο περιοδκικό της ΚΟΠ για τον τελικό Κυπέλλου:

Bet on Alfa

Αγαπητοί καταναλωτές της Omonoia Cola & Omonoia Cola no sugar, 
Λίγες μέρες πριν την 18η Μαΐου και τον τελικό κυπέλου, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Απόλλωνα και έχοντας πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας του παιχνιδιού αυτού για ολόκληρο το πράσινο οικοδόμημα, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα σχετικό περιστατικό που σκοπό έχει να πλήξει την ομάδα μας. 
Μετά από πρόταση της ομάδας μας, μας ζητήθηκε να τοποθετήσουμε διαφημιστικό υλικό σχετικό με το προϊόν μας (Omonoia Cola & Omonoia Cola no sugar) στο περιοδικό του τελικού κυπέλου (match program), το οποίο εκδίδεται από την ΚΟΠ. Εμείς με τη σειρά μας, με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση αυτή από το σωματείο μας και δεχτήκαμε να διαφημιστούμε στο εν λόγω περιοδικό.
Αφού προετοιμάσαμε το υλικό μας, όπως το βλέπετε και στις συνημμένες φωτογραφίες, το παραδώσαμε στα γραφεία του σωματείου μας.
Αρχικά, όπως είχε συμφωνηθεί, το περιοδικό με τη διαφήμιση του προϊόντος μας εκδόθηκε και διανεμήθηκε στους οπαδούς της ομάδας μας που εξασφάλισαν εισιτήριο για τον τελικό.
Όπως θα προσέξετε όμως, οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε στην κατοχή σας το περιοδικό με τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Αυτό συμβαίνει γιατί η ομοσπονδία με τη σύμφωνο γνώμη του χορηγού της διοργάνωσης, αποφάσισαν εν αγνοία μας να αποσύρουν το περιοδικό με την εν λόγω διαφήμιση.
Το περιοδικό στη συνέχεια εκδόθηκε ξανά και παραχωρήθηκε στους φιλάθλους μας χωρίς την διαφήμιση του προϊόντος της αγαπημένης μας ομάδας.
Παρόλα αυτά, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη σωστή εξυπηρέτηση των φιλάθλων και καταναλωτών μας, έχοντας ως μέλημά μας την ενίσχυση της προσπάθειας για την οικονομική εξυγίανση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χωρίς να υπολογίζουμε το οποιοδήποτε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο μας.”

Autoremarketing

Bet on Alfa