ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌχι σε Γιαγκελόνια (;) ...εξετάζει Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν!

Όχι σε Γιαγκελόνια (;) …εξετάζει Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν!

Ενδιαφέρον επιδεικνύεται για τον κεντρικό αμυντικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ιβάν Ρούνιε από ομάδες του εξωτερικού!

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Ρούνιε απέρριψε μια πρώτη πρόταση που του έγινε από την Γιαγκελόνια Πολωνίας. Το θέμα με τους Πολωνούς δεν έχει κλείσει ακόμα, την ίδια στιγμή που στο τραπέζι υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας τις οποίες εξετάζει ο Κροάτης.

Σημειώνουμε πως ο Ρούνιε διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη ένα χρόνο, όμως στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα που λέει πως εάν επιθυμεί την μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο μπορεί να το κάνει εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ πάρει ένα συγκεκριμένο ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόσο της ρήτρας δεν είναι πολύ μεγάλο (γύρω στις 50,οοο ευρώ). Το ποσό αυτό σίγουρα δεν αποτρέπει άλλους συλλόγους, για μια κίνηση για απόκτησή του. Ως γνωστόν, τον Ιανουάριο όταν ο Κροάτης κλήθηκε να ανανεώσει επέβαλε ως όρο στο συμβόλαιό του, αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο η Ομόνοια στην μετακίνησή του. Εφόσον βέβαια ο σύλλογος που θα θελήσει να το  αποκτήσει, να καταβάλει το πιο πάνω ποσό.

Είχαμε γράψει και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ότι ο Ρουνιέ, δεν είναι ο κεντρικός αμυντικός που θέλει ο Νταμπίζας. Αν δεν είχε συμβόλαιο σε ισχύ, πιθανότατα να έπαιρνε και αυτός ένα email του στιλ ευχαριστούμε για την συνεργασία, καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

Αν λοιπόν βρει ομάδα στο εξωτερικό και φέρει και κάποια χρήματα, αυτό θα είναι ιδανικό σενάριο τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Φυσικά υπάρχει και η χρονική παράμετρος. Η ομάδα έχει αγώνα σε 20 ημέρες και η ομάδα δύο κεντρικούς αμυντικούς (Ρούνιε και Όρσουλιτς). Βέβαια θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή τρίτου κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Κουτρουμπή «έπαιξε» το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο παραμένει άγνωστό κατά πόσο όντως απασχολεί τον τεχνικό διευθυντή και αν είναι εφικτή η απόκτησή του. Όπως και να έχει, η κάλυψη μιας τουλάχιστον θέση στα στόπερ επείγει και ενδεχομένως να είναι η τρίτη μετεγγραφή για την ομάδα ομάδας.

Ωστόσο οι πιθανότητες να φύγει ο Ρουνιέ μέχρι την 31η Αυγούστου, είναι αρκετά μεγάλες. Αν συμβεί αυτό, είναι δεδομένο ότι θα έρθει και δεύτερος ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας.





Autoremarketing

Bet on Alfa