ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου:"Τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι πεισμωμένοι"

Δημητρίου:”Τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι πεισμωμένοι”

Για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

«Εμείς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι της Πέμπτης σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε την πρόκριση με ανατροπή, κάτι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να χτίσουμε δυναμική και χαρακτήρα και να διεκδικήσουμε την ευρωπαϊκό διάκριση. Τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι πεισμωμένοι, νιώθουν έντονα ότι η ήττα στο Ισραήλ τους αδικεί, έχουν αυτοπεποίθηση, πιστεύουν στις δυνατότητες τους και στην δουλειά που κάνουν και θέλουν αυτά να τα δείξουν και στο γήπεδο. Η τεχνική ηγεσία διαπίστωσε βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αυτή η βελτίωση θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να συνεχίζεται και είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη όμως προτεραιότητα είναι η πρόκριση την Πέμπτη» είπε αρχικά ο κ. Δημητρίου.

Τι γίνεται με τους Χριστοφή, Σοιλέδη και Νασιμέντο;
«Και οι τρεις είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ο Χριστοφή προπονείται κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση. Ο Νασιμέντο και ο Σοιλέδης έχουν μια εβδομάδα επιπλέον προπονήσεων, δουλεύουν περισσότερες ώρες από τους υπόλοιπους για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας πως θα τους χρησιμοποιήσει».

Για τον κόσμο…
«Είναι γεγονός ότι από το πρωί η ροή είναι πολύ καλά στην διάθεση των εισιτηρίων και το απόγευμα αναμένεται να επαναληφθεί το σκηνικό και στις υπόλοιπες επαρχίες. Μέχρι σήμερα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι διαρκείας για να κρατήσουν την θέση τους. Θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μπάναντς. Επίσης διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος πραγματικά πιστεύει στην πρόκριση, βγάζει σιγουριά και είναι σημαντικό αυτό. Ο ρόλος του κόσμου είναι σημαντικός. Έχουμε μπροστά μας μια προοπτική για να χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό και έτσι το αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι».

Για τα μεταγραφικά…
«Ο τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τον προπονητή γνωρίζουν τις ανάγκες της ομάδες, ξέρουν τι θα προσθέσουν και δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Χωρίς χρονοδιαγράμματα, με υπομονή θα συνεχιστεί η ενίσχυση και η ολοκλήρωση του ρόστερ».

Autoremarketing

Bet on Alfa