ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροστατεύστε την ομάδα ... άρχισαν τα όργανα

Προστατεύστε την ομάδα … άρχισαν τα όργανα

Όχι δεν βλέπουμε φαντάσματα και ΝΑΙ είμαστε προκατειλημμένοι με την συγκεκριμένη ομάδα. Ήδη ο Αποέλ έρχεται από 2 ήττες και μια ισοπαλία πέφτοντας στην 3η θέση και στο -4 από την Άεκ.

Bet on Alfa

Τα όργανα άρχισαν νωρίς και πιο συγκεκριμένα από το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Καθαρή κόκκινη κάρτα στον Καρλάο ….. πέρασε στο ντούκου από τον Μασιά. Και επειδή οι άνθρωποι έχουν θράσος χιλίων πιθήκων βγήκαν αδικημένοι από το σημερινό παιχνίδι. “Βλέπουμε με πάρα πολλή ευκολία να σφυρίζονται πέναλτι εναντίον του Αποελ ενώ σε παρόμοιες ή πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις σε όλη την διάρκεια των αγώνων που είχαμε, δεν παίρνουμε εμείς πέναλτι. Φαίνεται ότι απαγορεύεται να δώσεις πέναλτι στο Αποελ.” δήλωσε ο κ.Πετεβίνος.

H φάση του πέναλτι.

Και επειδή τους έχουμε μάθει “σαν τον ππαρά τον κάλπικο” με την πάγια τακτική τους να αρχίζουν την κλάψα για την διαιτησία πριν από το ντέρμπι καλούμε το Δ.Σ να προστατέψει την ομάδα για να μην γίνουμε μάρτυρες ακόμα μια φορά μιας φαρσοκωμωδίας. Επίσης καλούμε τον Πράσινο Λαό να σταθεί ασπίδα δίπλα στην ομάδα κατακλύζοντας το ΓΣΠ και σπρώχνοντας την προς το πολυπόθητο τρίποντο.

Autoremarketing

Bet on Alfa