ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλάξτε το, είναι στα πόδια σας

Αλλάξτε το, είναι στα πόδια σας

Είναι δεδομένο ότι, μετά την κάκιστη εμφάνιση και την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, η Ομόνοια έβαλε τεράστια πίεση στα πόδια της ενόψει του αυριανού καθοριστικού επαναληπτικού αγώνα με τον Απόλλωνα. Ήταν που ήταν δύσκολο το ματς μετά και το 2-2 στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ, έγινε ακόμη δυσκολότερος λόγω της πίεσης που υπάρχει. Η Ομόνοια καλείται να κάνει την τέλεια εμφάνιση και κυρίως να πάρει το αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ποιο είναι αυτό; Νίκη ή ισοπαλία με 3-3 και πάνω.

Bet on Alfa

Μέσα σε λίγες ώρες ο Κάρβερ και οι ποδοσφαιριστές του, που θα πρέπει να έλαβαν ήδη το μήνυμα αντίδρασης από τον κόσμο, καλούνται να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την επιτυχία, την πρόκριση, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα και τον σύλλογο.

Η Ομόνοια επιβάλλεται να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Αγωνιστικά ο Κάρβερ θα πρέπει να βρει τις λύσεις, είτε μέσω συστήματος είτε μέσω επιλογών και προσέγγισης του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές να βάλουν θέληση και πάθος στο παιχνίδι τους, να αντιληφθούν την κρισιμότητα του αγώνα, να παίξουν λίγη καλή μπάλα. Το έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα, γιατί να μην το κάνουν και αύριο. Από την αρχή όμως, γιατί ένας αγώνας αρχίζει με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και τελειώνει με το τελευταίο.
Αν μπορούν, ας το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Γίνεται δουλειά και στον τομέα της ψυχολογίας αλλά από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές εξαρτάται, να αντιδράσουν, να βγάλουν εγωισμό και να δείξουν πόσο πολύ θέλουν την πρόκριση.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα αφού προηγουμένως, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ τα ακούσουν από τον Αντώνη Τζιωνή. Ο πρόεδρος θα τους μιλήσει, να τους εκφράσει τον προβληματισμό της διοίκησης και του κόσμου και ότι, θα αναμένουν πως αύριο θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Η επάνοδος των Χριστοφή και Παναγιώτου στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κατελάρης. Επίσης, ο Κάρβερ θα εμπιστευθεί και πάλι το 4-2-3-1, σύστημα που πάει στην Ομόνοια και καλείται να αφήσει τις εμμονές του με το 4-4-2 σε ρόμβο.

Autoremarketing

Bet on Alfa