ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτα η Ανόρθωση, μετά ο προπονητής

Πρώτα η Ανόρθωση, μετά ο προπονητής

Το βλέμμα των φίλων της Ομόνοιας είναι επικεντρωμένο αυτές τις μέρες στο κεφάλαιο «νέος προπονητής». Από τη στιγμή που ο πρόεδρος είπε ότι, της διακοπής του πρωταθλήματος θα προηγηθεί η πρόσληψη προπονητή, αναμένουν ότι αυτό θα γίνει τις προσεχείς μέρες. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι εξελίξεις οριοθετούνται αρχές της ερχόμενης βδομάδας.
Ωστόσο, το σύνθημα στην Ομόνοια είναι, πρώτα η Ανόρθωση και μετά ο προπονητής.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο αυριανό ματς στο ΓΣΠ, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Βεβαίως, έχουν δικαίωμα συμμετοχής, συνταξιούχοι, παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από την μητέρα τους, καθώς και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα. Όσοι περισσότεροι βρεθούν στην δυτική εξέδρα του ΓΣΠ τόσο το καλύτερο, ώστε να σπρώξουν την ομάδα στην επιτυχία.

Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την Ομόνοια ένα θέλει να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη.
Όταν περάσει το αυριανό ματς, με την ευχή να είναι νικηφόρο, τότε το βλέμμα θα στραφεί αποκλειστικά στο κεφάλαιο «νέος προπονητής». Ο Αντώνης Τζιωνής που το χειρίζεται αποκλειστικά, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στην τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου την μικρή λίστα με τους υποψηφίους. Οπόταν, οι όποιες ουσιαστικές εξελίξεις θα προκύψουν ακολούθως, αναλόγως και με τις επαφές που θα γίνουν με τους υποψήφιους, θέτοντας σειρά προτεραιότητας.
Το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκεται πάντοτε σε περίοπτη θέση και λογικά οι συζητήσεις θα αρχίσουν από τον Κύπριο τεχνικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa