ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜΟΝΟ νίκη σήμερα και από βδομάδας προπονητής!

ΜΟΝΟ νίκη σήμερα και από βδομάδας προπονητής!

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 19:00 σε ένα άδειο ΓΣΠ αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

 Το παιχνίδι κρίνεται ως υψίστης σημασίας για την ΟΜΟΝΟΙΑ ιδιαίτερα μετά την ισοπαλία στην ΑΕΚ Αρένα. Έχουν στενέψει επικίνδυνα τα περιθώρια για χάσιμο βαθμών και αυτό το γνωρίζει τόσο ο Άκης Ιωακείμ όσο και όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι συνειδητά αυτή την βδομάδα και η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ φρόντισε να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι αφήνοντας μακριά από την δημοσιότητα τις οποιεσδήποτε σκέψεις που αφορούν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. 

Είμαστε βέβαιοι πως και ο Άκης Ιωακείμ αντιλαμβάνεται πλήρως τις σημερινές συνθήκες του αγώνα και σίγουρα θέλει να αφήσει πίσω το πρώτο ημίχρονο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Αρένα κόντρα στην ΆΕΚ και να κτίσει την σημερινή εμφάνιση με βάση το πάθος και την θέληση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του  Β’ Ημιχρόνου.

Εδώ και δύο αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να σκαρφαλώσει στην 4η θέση και τα αποτελέσματα της δεν της το επιτρέπουν. Σήμερα λοιπόν με νίκη είναι πιθανή η άνοδος στην 4η θέση (που υπό προϋποθέσεις οδηγεί Ευρώπη) αλλά επίσης σίγουρα θα μειώσει διαφορά από τον 3ο καθώς ΑΕΚ και Απόλλωνας έχουν μεταξύ τους αγώνα. 

Τα δεδομένα με την πρόσληψη προπονητή τρέχουν παράλληλα και αναμένεται ότι την Δευτέρα θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις. Όμως τα μάτια σήμερα είναι μόνο στραμμένα στο ΓΣΠ καθώς πιθανό στραβοπάτημα θα φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά σε ένα πολύ πιθανό κίνδυνο μη εξόδου στην Ευρώπη και ίσως οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι οι παίκτες μας, μπροστά σε ένα πάντα επίφοβο Βασίλη Δημητρίου, θα ματώσουν για την νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa