ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΨάχνει την νίκη με Απόλλωνα

Ψάχνει την νίκη με Απόλλωνα

Την πέμπτη φετινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ευχόμαστε αυτή την φορά η ομάδα μας να πανηγυρίσει την νίκη. 

Bet on Alfa

H αρχή του φετινού Βατερλό, έγινε την 6η αγωνιστική όταν χάσαμε στο Τσίρειο με 2-1 με γκολ των Γκιέ και Ντα Σίλβα ενώ είχε μειώσει ο Κατελάρης. Η συνέχεια έλαβε χώρα την 19η αγωνιστική με την ομάδα μας να χάνει ξανά, με το ίδιο σκορ με δύο γκολ του Σαρδινέρο, ενώ είχε ισοφαρίσει για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Καρλίτος.  

Στο κύπελλο τα δεδομένα λίγο πολύ γνωστά. Ισοπαλία 2-2 στο ΓΣΠ με την ομάδα μας να βρίσκεται ξανά πίσω στο σκορ με 0-2 (Μάγκλιτσα, Ντα Σίλβα) για να ισοφαρίζει με Κλέιτον, Χριστοφή. Στον επαναληπτικό το παιχνίδι δεν τέλειωσε, κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα, με τα γεγονότα να είναι νωπά ακόμη στην μνήμη μας.

Ότι λοιπόν δεν πέτυχε ο Κάρβερ σε τέσσερα παιχνίδια καλείται να το πετύχει ο Άκης Ιωακείμ. Το τι πρέπει να προσέξει είναι πασιφανές. Και στα τέσσερα παιχνίδια ο Απόλλωνας έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ. Να θυμηθούμε πότε δεχτήκαμε τα πρώτα γκολ σε κάθε αγώνα; Στο 20ο λεπτό στο Τσίρειο και στο 14ο λεπτό στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα. Στο 10ο λεπτό στο ΓΣΠ και στο 7ο λεπτό στο Τσίρειο στο κύπελλο! Ουσιαστικά σε τέσσερα παιχνίδια βρεθήκαμε να “τρέχουμε” τον Απόλλωνα στο σκορ, πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι αγώνες. 

Προσοχή στην άμυνα λοιπόν. Οι επιστροφές Κατελάρη και Άρνασον, ενισχύουν το πλάνο του Ιωακείμ. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Φλορέσκου, Τουρέ και Μπρέβελντ για τον άξονα, ενώ θα πρέπει να πονοκεφαλιάσει για ακόμα ένα παιχνίδι όσον αφορά την επιλογή του για το αριστερό επιθετικό άκρο.

Θεωρούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι στον Απόλλωνα φέτος, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από την ομάδα της Λεμεσού. Με μεγαλύτερη προσπάθεια στην άμυνα, μπορεί να κρατήσει μακριά από το γκολ τους επικινδύνους επιθετικούς του Απόλλωνα. Την ίδια στιγμή Χριστοφή και Ντάρμπισιρ, θα είναι ένας διαρκής κίνδυνος για την εστία του Βάλε. Ούτως ή άλλως η άμυνα της ομάδας του Σοφρώνη Αυγουστή, αποτελεί και την Αχίλλειο πτέρνα της ομάδας.  

Όλα για την νίκη λοιπόν. Ο στόχος της Ευρώπης είναι εφικτός και περνά μέσα από τον αγώνα του ΓΣΠ…

Autoremarketing

Bet on Alfa