ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣενάρια ενδεκάδας με Άρνασον και Κατελάρη

Σενάρια ενδεκάδας με Άρνασον και Κατελάρη

Κρίσιμος ο σημερινός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος. Για τον Άκη Ιωακείμ είναι ένας εκ των 8 τελικών που μένουν μέχρι την λήξη του Πρωταθλήματος και ακριβώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Bet on Alfa

Το ψεσινό αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ – Αποέλ ήρθε να δυσκολέψει περισσότερο την υπόθεση Ευρώπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από νίκη σήμερα, θα μας αφήσει πολλούς βαθμούς κάτω από τον στόχο της Ευρώπης με το έδαφος να μην φαίνεται και εύκολο να καλυφθεί.

Ο Άκης Ιωακείμ λοιπόν θα παρατάξει το κατάλληλο σχήμα για να δοκιμάσει από την αρχή να κυριαρχήσει στον αγώνα.

Στον άσσο αναμένεται να βρίσκεται ο Παναγή, ενώ το υποσχόμενο αμυντικό δίδυμο και για την νέα σεζόν θα απαρτίζεται από τους Βύντρα και Άρνασσον με τον Ισλανδό να έχει ξεπεράσει τον μεγάλο τραυματισμό του. Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλυφθεί από τον Σοιλέδη ενώ το δεξί συμπληρώνει πολλές επιλογές, με τους Κωνσταντινίδη, Φιλιώτη και Δημητρίου να συγκεντρώνουν περίπου ίσες πιθανότητες. Πιθανολογούμε ότι και πάλι το δεξί άκρο θα καταληφθεί από τον πολύ καλό Μάριο Δημητρίου.

Στον άξονα προβλέπεται να αγωνιστεί Κατελάρης και Μπρέεβελντ με δεκάρι τον Κλέιτον. Η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους  Χριστοφή και Ντάρμπισιρ σίγουρα ενώ αριστερός εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Αζίζ, εκτός και αν ο προπονητής θελήσει να δοκιμάσει και πάλι τον Κύπρου.

Όλα τα παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα φέτος κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάρει το τρίποντο εφόσον φροντίσει για πρώτη φορά κόντρα στον Απόλλωνα να σουλουππώσει την άμυνα της και να παραμείνει παραγωγική μπροστά.

Autoremarketing

Bet on Alfa