ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο «εξοχικό» με αυξημένες επιλογές

Στο «εξοχικό» με αυξημένες επιλογές

Επόμενο παιχνίδι της Ομόνοιας είναι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το Σάββατο στις 16:00. Ένα γήπεδο που πάει πολύ στην ομάδα μας και καλείται να τα δώσει όλα για να επανέλθει στις επιτυχίες και να ελπίζει σε κατάκτηση της 4ης θέσης, που υπό προϋποθέσει εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Bet on Alfa

Στο ματς της 33ης αγωνιστικής ή εάν θέλετε της 7ης των πλέι οφ, η Ομόνοια θα πάει με αυξημένες επιλογές και καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του «εξοχικού». Βεβαίως, αυτό που απασχολεί σ’ αυτή την περίπτωση είναι οι βαθμοί για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης.

Οι Βύντρα και Ρουσιάς, που έμειναν εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο, εκτός απροόπτου θα επανέλθουν, με τον πρώτο να διεκδικεί εκ νέου θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Ελλαδίτης στόπερ απουσίασε από τα δυο τελευταία ματς, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Επίσης, ο Άρνασον, που ήταν στον πάγκο στο τελευταίο ματς, θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να θεωρείται σίγουρος για το αρχικό σχήμα, παρόλο που είναι νωρίς για ασφαλής εκτιμήσεις. Ακόμη, ο Παναγιώτου επανέρχεται αφού εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Αμφίβολος για την ώρα κρίνεται ο Κύπρου που αποκόμισε τραυματισμό λόγω χτυπήματος στο πόδι στο ματς με την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, θα απουσιάσει ο Σοϊλέδης, που με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο τελευταίο παιχνίδι έφθασε τις δύο και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η ομάδα συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία της, ενώ η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία αύριο να παρακολουθήσει εκ νέου την Ανόρθωση στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Autoremarketing

Bet on Alfa