ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗOι συγκυρίες με το μέρος της!

Oι συγκυρίες με το μέρος της!

Άλλο ένα ντέρμπι καλείται να δώσει η Ομόνοια το Σάββατο απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το έβδομο σερί στη σειρά των πλέι οφ. Στα έξι πρώτα ο απολογισμός δεν ήταν καθόλου καλός, παρόλο που άρχισε με ισοπαλία στο «ΑΕΚ Αρένα» και με νίκη επί της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ. Ακολούθησαν οι ήττες από Απόλλωνα και Αποέλ, ακολούθως επικράτησε δύσκολα της ΑΕΛ και στο πρόσφατο ματς ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες συνολικά.

Bet on Alfa

Το Σάββατο, λοιπόν, θα πάει στη Λάρνακα έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ούτε η ισοπαλία δεν κάνει στην Ομόνοια, εάν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 4η θέση, που υπό προϋποθέσει οδηγεί στην Ευρώπη.
Οι συγκυρίες είναι υπέρ της Ομόνοιας, απομένει να τις αξιοποιήσει, παρόλο που με την αστάθεια στην απόδοσή της στην τρέχουσα σεζόν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Συγκεκριμένα, το ματς θα διεξαχθεί ενδιάμεσα των αγώνων της Ανόρθωσης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Παρόλο που η ομάδα της Αμμοχώστου έδειξε να μην αδιαφορεί κι ας μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, τη δεδομένη στιγμή τα πράγματα φαντάζουν αλλιώς αφού λίγες μέρες μετά θα δώσει τον κρίσιμο επαναληπτικό με τον Απόλλωνα που θα κριθεί η θέση για τον τελικό.

Ακόμη, το κίνητρο για τους βαθμούς το έχει η Ομόνοια και όχι η Ανόρθωση. Οπόταν είναι οι ποδοσφαιριστές μας που καλούνται να βγάλουν θέληση και πάθος, να δείξουν το πόσο θέλουν τους βαθμούς.

Επίσης, η Ανόρθωση μετρά σημαντικές απουσίες σε συνδυασμό με το μικρό ρόστερ που διαθέτει. Η Ομόνοια είναι πιο ποιοτική ομάδα, κι ας μην κάνει καλή σεζόν. Απομένει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αήττητη απέναντι στην προσεχή αντίπαλό της, μετρώντας δυο νίκες (στο ΓΣΠ) και μια ισοπαλία (εκτός έδρας).

Εάν σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, η Ομόνοια δεν παρουσιάσει στοιχεία ικανά να την οδηγήσουν στη νίκη, τότε είναι άξια της μοίρας της.

Autoremarketing

Bet on Alfa