ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Πάμπος θα είναι εκεί, οι ποδοσφαιριστές;

Ο Πάμπος θα είναι εκεί, οι ποδοσφαιριστές;

Υπό το βλέμμα του Πάμπου Χριστοδούλου, που περί τα τέλη του πρωταθλήματος ετοιμάζει και πάλι ταξίδι στο εξωτερικό για μετεγγραφικούς στόχους, θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο προπονητής της ομάδας μας, που θα αναλάβει τα ηνία με το τέλος της σεζόν, ως γνωστόν επέστρεψε από την Πορτογαλία και προσφέρεται το αυριανό ματς για να πάρει άλλη μια γεύση από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Bet on Alfa

Ο Κύπριος τεχνικός έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν με το τέλος της περιόδου, ωστόσο ίσως η τύχη κάποιων να κριθεί και από την παρουσία τους σ’ αυτά τα τελευταία ματς. Απομένει οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως να βγάλουν θέληση και πάθος, να δείξουν ότι διακατέχονται από νοοτροπία νικητή.
Παρόλο που τα χρονικά περιθώρια θα είναι στενά, όσον αφορά στην προετοιμασία, ο Χριστοδούλου επιθυμεί έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Κι αυτό καθώς, θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, ενώ η παρουσία της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο. Επίσης, θα μπορεί πιο εύκολα να πείσει ποδοσφαιριστές να φορέσουν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Όσον αφορά στο αυριανό ντέρμπι, ως γνωστόν η διοίκηση έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές. Απομένει να δείξουν ότι το έλαβαν να βγάλουν θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και το απόγευμα της Κυριακής η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας θα λάβει την απάντηση, εάν δηλαδή έλαβαν το μήνυμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa