ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Χριστοφή... βγάζει το πλάνο (ενδεκάδα)

Ο Χριστοφή… βγάζει το πλάνο (ενδεκάδα)

Στην αποστολή της Ομόνοιας για το σημερινό ντέρμπι με τον Αποέλ βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή. Απομένει να διαφανεί εάν θα είναι και στο αρχικό σχήμα. Η ετοιμότητα τους διεθνούς άσου θα καθορίσει και το πλάνο των Ιωακείμ και Φρέντμπεργκ με τις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Bet on Alfa

Σ’ ένα τέτοιο ματς η παρουσία του Χριστοφή κρίνεται αναγκαία, ωστόσο θα είναι στην ενδεκάδα εφόσον είναι απόλυτα έτοιμος, σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Με τον Τζίμη η δυναμική που αναπτύσσει η Ομόνοια είναι πολύ καλύτερη και είναι ποδοσφαιριστής που κάνει την διαφορά.

Ως γνωστόν, δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς οι Κατελάρης, Σοϊλέδης, Κύπρου και Δημητρίου, με τις επιλογές και πάλι στα άκρα να είναι μειωμένες. Μάλιστα, το πρόβλημα θα μεγιστοποιηθεί εάν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Χριστοφή.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1, η Ομόνοια αναμένεται να παρουσιαστεί με τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια.
Στην άμυνα, ο Παναγιώτου θα καλύψει το δεξί άκρο (τη θέση διεκδικεί και ο Κωνσταντινίδης) και ο Καρλίτος το αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας θα δεσπόζει η παρουσία των πολύπειρων Βύντρα και Άρνασον.

Στην μεσαία γραμμή, Τουρέ και Μαργκάσα θα κινούνται ως ανασταλτικοί και ο Κλέιτον ως επιτελικός. Εφόσον προτιμηθεί και πάλι ο Τουρέ ως δεξιός ακραίος θα πάρει θέση ο Μπρέβελντ ως παρτενέρ του Μαργκάσα.

Στην επίθεση, ο Χριστοφή θα κινείται δεξιά, ο Αζίζ αριστερά και στην κορυφή ο Ντάρμπισαϊρ. Εφόσον ο Τζίμης δεν προτιμηθεί λόγω μη ετοιμότητας, τη θέση διεκδικούν οι Τουρέ και Κωνσταντινίδης.

Autoremarketing

Bet on Alfa