ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠλησιάζουν οι επόμενοι...

Πλησιάζουν οι επόμενοι…

Εβδομάδα εξελίξεων και (λογικά) ανακοινώσεων θα είναι αυτή που εισήλθαμε σήμερα, όσον αφορά στο κεφάλαιο μετεγγραφές. Μετά τον Μαμαντού Καντέ, που ανακοινώθηκε, η Ομόνοια είναι πολύ κοντά στη συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Bet on Alfa

Υπολογίζεται να γίνουν 3-4 μετεγγραφές αυτές τις μέρες. Η μια θα αφορά στον Τζαϊλσον Αραούχο. Κάποια ζητήματα που αφορούσαν σε όρους στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έχουν ξεπεραστεί και είναι θέμα χρόνου η κάθοδός του στην Κύπρο για τις υπογραφές.

Την ίδια ώρα, ο Πάμπος Χριστοδούλου προχώρησε κι άλλες περιπτώσεις και οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν. Τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός και επιτελικός μέσος είναι πιο κοντά, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει προσθήκη ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση.

Για τη θέση στον «άσο», ο Ρομάν Σαλάν έχει προβάδισμα όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στα υπόψη του τεχνικού της Ομόνοιας βρίσκονται κι άλλοι δυο τερματοφύλακες, ένας Πολωνός και ένας Κοσταρικανός.
Όσον αφορά στη θέση του επιτελικού, ο Ρούι Πέδρο αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του προπονητή. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει έδαφος συνεργασίας αφού δεν θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Απομένει να υπάρξει κατάληξη στο οικονομικό. Πρόκειται για «δεκάρι» που μπορεί να κάνει την διαφορά. Και γι’ αυτή τη θέση υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Υπομονή, λοιπόν, και είναι θέμα χρόνου να μάθουμε τις επόμενες επιλογές του Πάμπου. Ο κόσμος αναμένει με αγωνία αφού στηρίζει πολλά για αλλαγή στην ομάδα, στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού.

Autoremarketing

Bet on Alfa