ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα χορεύει (και) ταγκό στην επίθεση!

Θα χορεύει (και) ταγκό στην επίθεση!

Μια ανάσα από μια σπουδαία μετεγγραφή βρίσκεται η Ομόνοια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός, Λεάντρο Γκονσάλες, είναι προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος». Ο 31χρονος (14/10/1985) ποδοσφαιριστής τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Ομόνοια. Πληροφορίες φέρουν τις δυο πλευρές να έχουν έλθει σε πλήρη συμφωνία και με το που θα έλθει στην Κύπρο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια.

Bet on Alfa

Ο Γκονσάλες είναι πολυσύνθετος επιθετικός αφού είναι σε θέση να καλύψει και τα δυο άκρα της επίθεσης αφού χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια, ως δεύτερος επιθετικός πλαισιώνοντας τον Ντάρμπισαϊρ ή ακόμη και ως επιτελικός μέσος.

Θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα βγει εκτός Αργεντινής. Την τελευταία τριετία ήταν στο δυναμικό της Ατλέτικο Τουκουμάν, μετρώντας 93 συμμετοχές και 16 γκολ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με εμπειρία πρωταθλητισμού αφού το 2011 πανηγύρισε το πρωτάθλημα Αργεντινής με την φανέλα της Εστουτιάνδες.

Τις επόμενες ώρες, λοιπόν, θα κλείσει άλλο ένα κεφάλαιο, με την προσθήκη του Γκονσάλες στο ρόστερ της Ομόνοιας. Ανοιχτό παραμένει το θέμα με τον Ολλανδό τερματοφύλακα, Πιτ Φελτχούιζεν. Εάν εντός της ημέρας η πλευρά της Ομόνοιας δεν λάβει καταφατική απάντηση στην πρότασή της, τότε ο Χριστοδούλου θα στραφεί σε άλλη λύση για τη θέση στον «άσο».Παράλληλα τρέχουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να καλύψουν ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ. Μέχρι την προσεχή Δευτέρα, 3 Ιουλίου, αναμένεται να κλείσουν άλλες 3-4 μετεγγραφές.

Autoremarketing

Bet on Alfa