ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Κάι, η επέμβαση και το μέλλον του

Ο Κάι, η επέμβαση και το μέλλον του

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ομόνοιας, ο Κάι υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και πλέον θα αρχίσει η διαδικασία επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Bet on Alfa

Ως γνωστόν, ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και το χρονικό διάστημα που υπολογίζεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης είναι 4-6 μήνες. «Υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση ο Κάι. Ευχές για ταχεία ανάρρωση!», ενημέρωσε η Ομόνοια μέσω twitter.

Αυτό που απομένει είναι τι γίνεται με το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή που κλήθηκε πρόσφατα και υπέγραψε συμβόλαιο για δυο χρόνια με την ομάδα μας, θα διατηρηθεί στην Ομόνοια αλλά δεν θα εγγραφεί στο ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο. 

Δηλαδή, η Ομόνοια θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τον Κάι, θα αμείβεται κανονικά αλλά δεν θα μπορεί να προσφέρει. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα τον αναμένει στα μέσα της περιόδου, όταν λογικά θα είναι έτοιμος. Τότε, για να τον εγγράψει όμως, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ. 

Το γεγονός αυτό, δημιουργεί ερωτηματικό εάν ο Κύπριος τεχνικός θα θελήσει να προσθέσει άλλον ένα κεντρικό αμυντικό πέρα από αυτό που ψάχνει έτσι κι αλλιώς για να τον εντάξει στο ρόστερ. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν ήδη οι λύσεις των Άρνασον, Φραγκέσκου, ενώ αγωνίζεται και ο Κατελάρης. Η απόφαση ανήκει στον Πάμπο, αναλόγως και με τις ανάγκες της ομάδας σε άλλες θέσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa