ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤώρα... τρέχει για στόπερ

Τώρα… τρέχει για στόπερ

Να είστε σίγουροι πως, εάν τον προπονητή  της Ομόνοιας δεν τον έλεγαν Πάμπο Χριστοδούλου αλλά οτιδήποτε άλλο όνομα, είτε Κύπριος είτε ξένος ήταν, η μουρμούρα από τον κόσμο θα ήταν μεγάλη. Κι αυτό καθώς είπε ότι, με την έναρξη των προπονήσεων στις 3 Ιουλίου το ρόστερ θα ήταν σχεδόν συμπληρωμένο. Σήμερα, 14 του μήνα υπάρχουν σημαντικές κενές θέσεις. Μάλιστα, η εξέλιξη με τον Άρνασον του βάζει ακόμη πιο δύσκολα.

Bet on Alfa

Αφού, λοιπόν, ο Ισλανδός θα αποχωρήσει και το σωματείο θα βάλει 100.000 ευρώ στο ταμείο του, ο Πάμπος είναι υποχρεωμένος να κινηθεί άμεσα για στόπερ. Είχε προηγηθεί και ο τραυματισμός του Κάι. 

Γι’ αυτό και η προσθήκη τουλάχιστον δυο κεντρικών αμυντικών άμεσα, φαντάζει αναγκαία. Άλλωστε, έψαχνε για δύο πριν την εξέλιξη με τον Ισλανδό. Ενδέχεται μια τρίτη κίνηση να αφορά σε ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.
Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η Ομόνοια καλείται μέχρι και τις 19 του μήνα εάν είναι δυνατό να αποκτήσει δυο ικανούς στόπερ, που λογικά θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο στη νέα σεζόν. Το όνομα του Γουίλιαμ Σοάρες παραμένει πάντα στο τραπέζι, με τον ποδοσφαιριστή να έχει την πρόταση από το σωματείο και είναι στα δικά του πόδια να ντυθεί στα πράσινα.

Παράλληλα με την προσθήκη στόπερ, ανοιχτή παραμένει η θέση στον «άσο» αλλά και αυτή του «κόφτη» και ακόμη ενός εξτρέμ. Ενδέχεται να γίνει άλλη μια κίνηση, απομένει να ξεκαθαρίσει σε ποια θέση.

Επίσης, το ζήτημα με τον Τζαϊλσον Αραούχο ακόμη να ξεκαθαρίσει και είναι κάτι  που προκαλεί ερωτηματικά. Ο ποδοσφαιριστής συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο, όσο δεν ανακοινώνεται τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Με την ευχή ότι δεν θα προκύψει άλλο απρόοπτο και να διαφοροποιήσει εκ νέου το πλάνο του προπονητή.

Autoremarketing

Bet on Alfa