ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετά την ξεκούραση... προπόνηση και μεταγραφικός "πυρετός"!

Μετά την ξεκούραση… προπόνηση και μεταγραφικός “πυρετός”!

Μετά το δυνατό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων στις Πλάτρες και την επιστροφή στην Λευκωσία, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Πάμπος Χριστοδούλου παραχώρησε διήμερο ρεπό το Σάββατο και την Κυριακή στους παίκτες.

Bet on Alfa

Η ομάδα λοιπόν, μετά την ξεκούραση, επιστρέφει σήμερα στο “Ηλίας Πούλλος” για απογευματινή προπόνηση. Ξημερώματα Τετάρτης 19 Ιουλίου η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μεταβαίνει στην Πολωνία (Οπαλένιτσα) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα είναι ακόμη πιο έντονο το πρόγραμμα από τις Πλάτρες.

Την ίδια στιγμή όμως που οι παίκτες βρίσκονταν σε ρεπό, οι μεταγραφικές διαδικασίες δεν σταμάτησαν αλλά ήταν “πυρετώδεις”. Χθες κατέφθασε στην Κύπρο ο Ολλανδός τερματοφύλακας Πιτ Φελτχούιζεν, ο οποίος σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Σήμερα αναμένεται η άφιξη και του Γκανέζου Σάλεϊ. Όπως επίσης πληροφορούμαστε, ο Πάμπος Χριστοδούλου παλεύει περιπτώσεις για άλλες τρεις θέσεις (στόπερ, ανασταλτικό μέσο και ακραίο επιθετικό) με στόχο το άμεσο κλείσιμο και μετάβαση των νέων αποκτημάτων στην Πολωνία όπου και θα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για προετοιμασία.

Με ακόμα τρεις προσθήκες θεωρείται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πλήρης ενόψει της νέας σεζόν με τους στόχους να έχουν τεθεί ψηλά τόσο από το ΔΣ όσο και από τον κόσμο.

Autoremarketing

Bet on Alfa