ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈτσι είδαμε το δεύτερο φιλικό

Έτσι είδαμε το δεύτερο φιλικό

Δεν μπορείς να πεις ότι ενθουσίασε η Ομόνοια στο δεύτερο φιλικό της επί της Χάποελ Τελ Αβίβ, το οποίο κέρδισε με 1-0 χάρις στο παρθενικό γκολ του Λόπες με την φανέλα της ομάδας μας. Βεβαίως, θα ήταν ανησυχητικό εάν η Ομόνοια… πετούσε αυτή την περίοδο, μόλις στο δεύτερο της φιλικό.

Bet on Alfa

Τι κρατάμε όμως απ’ αυτό το φιλικό: 
1. Ήταν η πρώτη νίκη της Ομόνοιας με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο της. 
2. Το πρώτο γκολ του Λόπες, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία και φάνηκε να είναι ποδοσφαιριστής μαχητής και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα.
3. Τον χρόνο συμμετοχής που πήραν 10 Κύπριοι ποδοσφαιριστές, άλλοι ως βασικοί και άλλοι ως αλλαγή. Ναι, λείπουν ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί, όμως είναι σημαντικό να αγωνίζονται Κύπριοι και είναι σημαντικό να αντιληφθούν ότι τους πιστεύει ο προπονητής τους.
4. Τα πολλά τρεξίματα και την αποφασιστικότητα στα μαρκαρίσματα όλων των ποδοσφαιριστών. Ήταν δυνατοί και αποφασιστικοί όταν έβγαιναν στην μπάλα.
5. Καλή κυκλοφορία και παιχνίδι κατοχής. Φάνηκε νωρίς τι θέλει ο προπονητής και άρχισαν να το εμπεδώνουν οι ποδοσφαιριστές.
6. Συμπαγής μεσοαμυντική γραμμή. Το μηδέν παθητικό φαντάζει αναγκαίο και ο Πάμπος θέλει την ομάδα του να παίζει με ηρεμία στο παιχνίδι της, σίγουρες μεταβιβάσεις, στενά μαρκαρίσματα, περιορίζοντας τους αντιπάλους. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, η Ομόνοια στο χθεσινό φιλικό δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.
7. Θέλει δουλειά στην ομοιογένεια. Αυτό είναι ξεκάθαρο από τη στιγμή που εντάχθηκαν στο ρόστερ πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, χθες έλειπαν και αρκετοί απ’ αυτούς, οπόταν θα χρειαστεί χρόνος και είναι τομέας που δουλεύει η τεχνική ηγεσία.
8. Η κούραση από ένα σημείο και μετά ήταν εμφανής. Γι’ αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο έπεσαν οι εντάσεις, ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος με το πρώτο, ενώ και οι αλλαγές επηρέασαν την εικόνα της ομάδας.
9. Σίγουρα το γεγονός ότι, η ομάδα έδωσε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της και απουσίαζαν απ’ αυτό οι πλείστοι νεοφερμένοι, είναι κάτι που προβληματίζει. 
10. Ο τραυματισμός του Κύπρου, μελανό σημείο του φιλικού. Φάνηκε να είναι μυϊκό το πρόβλημα και σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή η ζημιά και η περίοδος που θα μείνει εκτός. Ας ευχηθούμε να μην είναι κάτι το σοβαρό.

Autoremarketing

Bet on Alfa