ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην Κρήτη η «πράσινη» αποστολή

Στην Κρήτη η «πράσινη» αποστολή

Στην Κρήτη βρίσκεται από τις 09:00 η αποστολή της Ομόνοιας, που ταξίδεψε εκεί με ναυλωμένη πτήση για το αυριανό φιλικό με τον ΟΦΗ. Ως γνωστόν, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κρήτης στο στάδιο «Γεντί Κουλέ», στο Ηράκλειο (20:00). Με την ομάδα ταξίδεψαν και 80 περίπου οπαδοί, που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο αεροπλάνο, στέλνοντας για άλλη μια φορά το μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές.
Ο Πάμπος Χριστοδούλου στην αποστολή συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Ράφα Λόπες, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Δεν ταξίδεψαν οι Τουρέ και Αζίζ, που κλήθηκαν στην εθνική τους ομάδα και θα ενσωματωθούν με την αποστολή της Μπουρκίνα Φάσο.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Παναγή, Φελτχούιζεν, Χριστοδούλου, Αντωνίου, Μαργκάσα, Καντέ, Δημητρίου, Παναγιώτου, Αραούζο, Φαμπρίσιο, Φραγκέσκου, Γ. Σοάρες, Εκίθα, Κατελάρης, Ά. Σοάρες, Μπρέβελντ, Μαντούρο, Κανού, Χριστοφή, Αντόνια, Γκονσάλες, Κατσαντώνης, Λόπες, Ντέρμπισαϊρ.
Η Ομόνοια θα προπονηθεί το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο τη Δευτέρα, στις 22:50.
Η Ομόνοια για το αυριανό φιλικό, ενημέρωσε τα ακόλουθα που αφορούν τους οπαδούς της ομάδας μας: – Η γηπεδούχος ομάδα παραχώρησε για τις ανάγκες του κόσμου της Ομόνοιας, εξολοκλήρου τη Θύρα 6. – Η τιμή του εισιτηρίου είναι €15. – Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 (οδός Καντάνου), από το γήπεδο, καθώς και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του σταδίου, που βρίσκονται επί της οδού Ισαύρων. – Όσοι θα ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας, θα μεταφερθούν με λεωφορείο από το σημείο συνάντησης προς το στάδιο και πίσω.
Επίσης, ο φιλικός αγώνας της Ομόνοιας με τον ΟΦΗ θα μεταδοθεί ζωντανά σε Live Streaming και αποκλειστικά μέσω του «Omonoia Premium». Όπως ενημέρωσε το σωματείο, η Live Streaming σύνδεση θα ξεκινήσει στις 19:45, ενώ ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa