ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Θηρίο" στην "Λεωφόρο" ο ΠΑΟ... πήρε το αιώνιο!

“Θηρίο” στην “Λεωφόρο” ο ΠΑΟ… πήρε το αιώνιο!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από το πρώτο δευτερόλεπτο του ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός «πάτησε» τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, του έβαλε μόνο ένα γκολ, την ώρα που θα μπορούσε για πλάκα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ από νωρίς και να έχει ένα πιο ήρεμο φινάλε στήνοντας πάρτι και επέβαλλε για ακόμη μία φορά τον νόμο της Λεωφόρου!  Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως ούτε «τελειωμένος» είναι, ούτε διαλυμένος και όποιος δεν τον σέβεται αγωνιστικά θα έπρεπε να τον φοβάται όσο υπάρχει αυτός ο μάγκας στον πάγκο και αυτοί οι μάγκες στην κερκίδα!

Bet on Alfa

Από το πρώτο λεπτό, το «τριφύλλι» έδειξε πως το ήθελε περισσότερο. Πνευματικά και αγωνιστικά οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν δύο επίπεδα πάνω. Δεν υπήρχε προσωπική μονομαχία που να μην έχει κερδισμένο παίκτη του «τριφυλλιού». Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε εντολή για πίεση έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, στην δεύτερη πάσα στο build up του Ολυμπιακού υπήρχε πάντα «παγίδα» και δημιούργησε τεράστια προβλήματα στους «ερυθρολεύκους». Ο Παναθηναϊκός έκλεβε μπάλα ψηλά, έβγαζε συνεργασίες κυρίως από τα αριστερά και στο πρώτο μέρος «έφτιαξε» 4-5 πολύ καλές στιγμές που δεν κατάφερε να στείλει στο πλεκτό εξαιτίας των «πρόχειρων» εκτελέσεων των παικτών του.

Σε αυτά τα ματς η μισή φάση πρέπει να γίνεται γκολ αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε την αστοχία του πρώτου μέρους. Ο Λουντ έκανε τρομερή ενέργεια από αριστερά, έπαιξε το ένα-δύο με τον Μολίνς και… σέρβιρε το γκολ στον Βιγιαφάνιες! Ο Αργεντινός έγινε «άντρας« απόψε, πήρε το βάπτισμα του πυρός σε μεγάλα παιχνίδια και υπέγραψε την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του!

Πηγή: gazetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa