ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Έπνιξε" τον πόνο, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε... ΑΞΙΟΣ

“Έπνιξε” τον πόνο, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε… ΑΞΙΟΣ

Στο 87ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μαμαντού Καντέ πέφτει στον αγωνιστικό χώρο σφαράζοντας στον πόνο. Μπήκε το φορείο μέσα και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια. Χαρακτηριστηκές ήταν οι κραυγές πόνου του Καντέ και αυτό μπορούν να το πιστοποιήσουν όσοι βρίσκονταν στην δυτική εξέδρα του ΓΣΠ. 

Bet on Alfa

Κατά πάσα πιθανότητα είχε βγει ο ώμος του Καντέ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές της και έτσι θα ήταν αναγκασμένη να παίξει για ένα 10λεπτο περίπου με 10 παίκτες. Εκεί που ο παίκτης μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου και πιστέψαμε πως θα έπρεπε να παίξουμε με αριθμητικό μειονέκτημα, εντούτοις με την πάροδο 5 λεπτών ο Καντέ επέστρεψε από τα αποδυτήρια και ζήτησε να περάσει στον αγώνα παρόλο που φαινόταν ότι ακόμη πονούσε.

Φαίνεται ο Μαμαντού δεν είναι άνθρωπος που τα βάζει κάτω. Δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα στην υπερπροσπάθεια που γινόταν. Έπνιξε τον πόνο, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε…

ΑΞΙΟΣ συγχαρητηρίων. Η πράξη αυτή του Καντέ ας γίνει παράδειγμα προς όλους για το τι σημαίνει να φοράς το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος. Αυτοθυσία και αυταπάρνηση από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Και πάλι μπράβο Καντέ και περαστικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa