ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ υπέρβαση του Δημήτρη Χριστοφή παρά το σοβαρό τραυματισμό.

Η υπέρβαση του Δημήτρη Χριστοφή παρά το σοβαρό τραυματισμό.

Ο αρχηγός της ομάδας μας τέλειωσε τον αγώνα με την Αλκή με ένα σοβαρό τραυματισμό, ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου του δεξιού γόνατος.

Bet on Alfa

Όπως είναι γνωστό η θεραπεία για τέτοιου είδους τραυματισμό είναι συντηρητική και χρειάζεται 6-8 εβδομάδες αποθεραπεία και την χρήση νάρθηκα. Κανονικά η επαναφορά στα γήπεδα θα έπρεπε να ήταν αρχές του Νοεμβρίου.

Παρά τους πόνους,  ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο προπονητή του ότι είναι στη διάθεση του αν χρειαστεί, έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για αυτό και αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, την ΑΕΛ και χθες με την Ανόρθωση.

Η αγωνιστική απόδοση ενός ποδοσφαιριστή υπό τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί είναι αντικείμενο αυστηρής κριτικής, ειδικά σε αυτή τη περίπτωση διότι ακριβώς ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αγωνιστεί όπως θα ήθελε λόγω της δυσκολίας του τραυματισμού του. 

Δυστυχώς οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς. Είναι κατανοητό ότι ο κόσμος μας (σωστά) έχει υψηλές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές μας, ειδικά τους πρωτοκλασάτους, από την άλλη είναι άδικο να γίνεται κριτική για την αγωνιστική παρουσία χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την πλήρη εικόνα και δεδομένα.

Autoremarketing

Bet on Alfa