ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ζυγαριά γέρνει προς τον Ανδρέα

Η ζυγαριά γέρνει προς τον Ανδρέα

To τραγικό λάθος που έγινε από τον Πιτ Φελτζούϊζεν στον αγώνα με την Ανόρθωση προβληματίζει έντονα το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας το οποίο κάνει σκέψεις  για το ποιός θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Άρη.

Bet on Alfa

Με δεδομένο ότι ο Κωνσταντίνος Παναγή βρίσκεται εκτός πλάνων λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον παιχνίδι με τον Ερμή ο άλλος διαθέσιμος τερματοφύλακας πέραν του Ολλανδού είναι ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Ανδρέας έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το ερχόμενο Σάββατο και να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Ως γνωστόν ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο την περσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αγωνίστηκε  σε αρκετά παιχνίδια όταν χρειάστηκε λόγω απουσίων.

Όποια και να είναι η απόφαση  που θα πάρουν οι Πάμπος  Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του ελπίζουμε να είναι για το καλό του συνόλου και γενικά της ομάδας, αφού πλέον τα δεδομένα στο θέμα του ανθρώπου που θα υπερασπίζεται την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ ρευστά.

Autoremarketing

Bet on Alfa