ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο αήττητο σερί και το μεγάλο κίνητρο

Το αήττητο σερί και το μεγάλο κίνητρο

Στα τέσσερα τελευταία ματς η Ομόνοια αγνοεί την ήττα και θα θελήσει στο «αιώνιο» ντέρμπι να αυξήσει το αήττητο σερί της, συνεχίζοντας με νίκη. Δεν υπάρχει άλλος στόχος στις τάξεις του «τριφυλλιού». Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα, που εάν επιτευχθεί θα βάλει τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί που κρατά από τις 6 Απριλίου 2013. Είναι ίσως το μεγαλύτερο κίνητρο.
Η Ομόνοια, λοιπόν, στα τέσσερα τελευταία ματς μετρά δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 στο ΓΣΠ, της Νέας Σαλαμίνας με 3-1 εκτός έδρας και εξήλθε ισόπαλη με την Ανόρθωση 1-1 στο ΓΣΠ και με τον Άρη 2-2 στο Τσίρειο. 
Στο ΓΣΠ η Ομόνοια παραμένει αήττητη και ως τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον Αποέλ το βράδυ της Παρασκευής θα θελήσει να δώσει συνέχεια, με επάνοδο στις νίκες.
Στις τάξεις της ομάδας, παρά την απογοήτευση μετά το 2-2 με τον Άρη, υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα. Η διακοπή βοήθησε στο να επέλθει η ηρεμία, το τεχνικό τιμ δούλεψε σε τομείς που η ομάδα χρειαζόταν βελτίωση και όλοι είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο.
Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και ο κόσμος της ομάδας, που θα δώσει δυναμικό «παρών». Ο πράσινος λαός θα είναι και πάλι εκεί να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, προσδοκώντας ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και θα του δώσουν την ευκαιρία να πανηγυρίσει. Το θέλει πολύ…

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa