ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ κόσμος κάνει τις μεγάλες ομάδες!

Ο κόσμος κάνει τις μεγάλες ομάδες!

Εδώ και μερικές μέρες παρακολουθούμε το θέμα με την διαδικασία που τηρεί η ΑΕΚ στα εντός έδρας παιχνίδια της και την αντίδραση της Ομόνοιας (και καλά έκανε), με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει προπώληση εισιτηρίων τουλάχιστον έως τώρα, για τους οπαδούς της ομάδας μας. Φαίνεται πως κάποιοι λειτουργούν με τρόπο που αποτρέπουν την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Bet on Alfa


Η Ομόνοια, είναι η μόνη που αντιστέκεται στο «φακέλωμα» των φιλάθλων και καλά κάνει. Όταν αποφασίσουν κάποιοι να γίνεται σωστή διαδικασία, τότε να ακολουθήσουμε. Για την ώρα, ο καθένας κάνει ότι θέλει, ενάντια στις πρόνοιες και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε.


Και στην ΑΕΚ να ξέρουν ότι, ο κόσμος είναι που κάνει τις μεγάλες ομάδες. Αφού θέλουν να παίζουν με 1.000 οπαδούς τους, γιατί σε κάθε ματς δεν παίρνουν και παραπάνω, ας παίζουν. Ο κόσμος της Ομόνοιας επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία πως, είναι ο καλύτερος, ο περισσότερος και ο πιο πιστός. Όλα τα άλλα, που κάποιοι θέλουν να πλασάρουν, είναι απλώς για κατανάλωση.


Το «ΑΕΚ Αρένα» έγινε για να πηγαίνει ο κόσμος και να βλέπει ποδόσφαιρο και όχι οι αγώνες να διεξάγονται μπροστά σε άδειες εξέδρες. Γι’ αυτό και η Ομόνοια, είτε με κόσμο είτε όχι, θα δώσει τη μάχη για να διεκδικήσει τη νίκη. Γιατί, είναι μεγάλη ομάδα και έχει τεράστιο κόσμο!

Autoremarketing

Bet on Alfa