ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦαρσοκωμωδία στο Τσίρειο με πρωταγωνιστή τον Μασιά

Φαρσοκωμωδία στο Τσίρειο με πρωταγωνιστή τον Μασιά

Τροπή φαρσοκωμωδίας έχει πάρει ο αγώνας που διεξάγεται αυτή την στιγμή στο Τσίρειο Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ και με τον οποίο πέφτει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης από την κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ έπεσε κροτίδα η οποία χτύπησε ball boy της ΑΕΛ. Μάλιστα το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Bet on Alfa

Το παράδοξο είναι ότι διαιτητής του αγώνα είναι ο κύριος “διακοπή λόγω κροτίδας” ή αλλιώς Δημήτρης Μασιάς, ο οποίος ως γνωστόν διάκοψε τον τελικό πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες το 2014, επειδή οπαδοί της ΑΕΛ έριξαν κροτίδα στο γήπεδο. Αυτή την φορά όμως επειδή οι ρόλοι αντιστράφηκαν ο κύριος Μασιάς προτίμησε να επαναρχίσει τον αγώνα.

Το τι ακόλουθησε ήταν φυσικό επακόλουθο με τους Αελίστες να αντιδρούν έντονα για την απόφαση να επαναρχίσει ο αγώνας. Αποτέλεσμα να πέσουν αρκετά αντικείμενα στο γήπεδο και η κατάσταση να ξεφύγει. Έτσι ο κύριος Μασιάς διέκοψε ξανά τον αγώνα.

Επείδη όμως αυτή την φορά γνώριζε ότι θα γινόταν παγκοσμίως ρεζίλι προτίμησε να πάρει ακόμα μια γελοία αποφάση και να ζητήσει εκκένωση του γηπέδου για να επαναρχίσει τον αγώνα. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 20:00, η ώρα που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο είναι 22:30 και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βρίσκονται στα αποδυτήρια για το ημίχρονο του αγώνα. Αυτά όλα συμβαίνουν στην Κύπρο του 2017. Στην Κύπρο του Champions League και του Europa League. Τρομάρα σας!

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa