ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑισθητά μειωμένες οι επιλογές

Αισθητά μειωμένες οι επιλογές

Ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, στην προσπάθειά του να ετοιμάζει την ομάδα του για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Από τη μια είναι το οικονομικό που δεν του επιτρέπει να κάνει μετεγγραφές που θέλει, σε συνδυασμό με την αποχώρηση ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να έχει μικρύνει το ρόστερ. Παράλληλα είναι και οι τραυματισμοί αλλά και οι απουσίες λόγω καρτών.

Bet on Alfa

Αυτό είναι ενδεικτικό ενόψει του αγώνα με τον Ερμή, το Σάββατο στο ΓΣΠ. Τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, οι Μαργκάσα, Δημητρίου, Μπρέβελντ και Χριστοδούλου. Άλλοι τρεις είναι τραυματίες, Κανού, Εκίθα, Παναγή, με τον τελευταίο ήδη να μην είναι δηλωμένος στο ρόστερ ενόψει της συνέχειας. Δεν υπολογίζεται ο Φαμπρίσιο, που συζητά τη λύση της συνεργασίας του, ενώ έχουν ήδη αποχωρήσει οι Γκονσάλες και Φελτχούιζεν. Μια δεκάδα ποδοσφαιριστών, ενώ έχουν εγγραφεί μόνο οι Μιχαϊλοφ και Βύντρα και αυτοί δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμοι.

Γίνεται αντιληπτό πως, οι επιλογές για τον Πέτεφ είναι αισθητά μειωμένες και ο άνθρωπος ψάχνει να βρει τις καλύτερες δυνατές για να ετοιμάσει την ομάδα του, ώστε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Κι αν θεωρήσουμε πως, ο Μαδούρο θα καλύψει το κενό του Μαργκάσα, ενώ επανέρχεται ο Χριστοφή και θα παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Κατελάρης, Γουίλιαμ, Καντέ, Μαδούρο, Άλεξ, Λόπες, Χριστοφή, Αντόνια, Ντάρμπισαϊρ, τότε οι επιλογές στον πάγκο θα είναι μόλις επτά: Αντωνίου, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Βύντρα, Αζίζ, Μπεντέκε, Κατσαντώνης. Οι πλείστοι νεαροί, χωρίς παιχνίδια.

Είναι κρίμα για τον Πέτεφ, που ήλθε με στόχο να πετύχει γνωρίζοντας ότι η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα κι ας έχει τα προβλήματά της. Κι όμως, ακόμη κι έτσι το παλεύει ο Βούλγαρος τεχνικός, με την ομάδα υπό τις οδηγίες του να μετρά τρεις σερί νίκες και να είναι αήττητοι σε τέσσερις αγώνες. Ελπίζουμε πως θα δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα το Σάββατο και θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa