ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ σωστή αξιοποίηση του Φάνου

Η σωστή αξιοποίηση του Φάνου

Ο Φάνος Κατελάρης αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της Ομόνοιας. Πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή μόλις 21 ετών, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του αλλά και διεθνής με την Ανδρών της Κύπρου. Έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Bet on Alfa

Είναι λογικό να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και εδώ και καιρό σκάουτερ συλλόγων παρακολουθούν σε τακτά διαστήματα τον ποδοσφαιριστή. Η ισπανική Λούγκο, ομάδα Β’ Κατηγορίας, είναι μια απ’ αυτές. Για την ώρα η μοναδική που έδειξε επίσημο ενδιαφέρον, κατέθεσε πρόταση.

Η πληροφόρηση είναι πως, δυο προτάσεις της Λούγκο κατά τη χθεσινή μέρα απορρίφθηκαν από τη διοίκηση αφού κρίθηκαν χαμηλές σε σχέση με τι κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής. Ίσως ακολουθήσουν κι άλλες προτάσεις, όχι μόνο από τη Λούγκο αλλά κι άλλους συλλόγους.

Αυτό που έχει να κάνει η διοίκηση, σε δύσκολη οικονομικά περίοδο για το σωματείο, είναι να διαχειριστεί σωστά το θέμα Κατελάρη και να επιδιώξει να κάνει το καλύτερο deal. Ένα δεν είναι τώρα, ίσως το καλοκαίρι. Όμως, σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεπουλήσει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της. Ναι μεν έχει ανάγκη από χρήμα ο σύλλογος, αλλά θα πρέπει να μπει στο ταμείο το μεγαλύτερο δυνατό ποσό. Όπως, επίσης, και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Δεν θα πρέπει η Ομόνοια να βιαστεί να παραχωρήσει τον διεθνή άσο. Ας κάνει «παιχνίδι»…

Autoremarketing

Bet on Alfa