ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε τον Πέτεφ βρήκε ηρεμία

Με τον Πέτεφ βρήκε ηρεμία

Το αποτέλεσμα σ’ ένα κάθε ματς είναι το ζητούμενο. Η Ομόνοια πέρα από το πρώτο ματς του Πέτεφ στον πάγκο της, που ήταν με τον Εθνικό στο Δασάκι (2-2) με μόλις δυο προπονήσεις και τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (0-1) που είναι πολύ καλά στελεχωμένος, στα άλλα ματς πήρε τη νίκη. Είναι δείγμα της αλλαγής που έχει επιτευχθεί με τον Βούλγαρο προπονητή στον πάγκο της.

Bet on Alfa

Παράλληλα, πέρα από τα αποτελέσματα, οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Είναι αποφασιστικοί, βγάζουν θέληση και πάθος, δεν τα παρατούν σε κανένα σημείο και το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι, η βελτίωση είναι συνεχής. Ακόμη, έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, δεν πανικοβάλλονται ακόμη κι αν βρεθούν πίσω στο σκορ, όπως έκαναν με την ΑΕΛ αλλά και όταν ισοφαρίστηκαν από τον Ολυμπιακό κι ενώ η Ομόνοια είχε προηγηθεί με 2-0.

Τα πιο πάνω θετικά στοιχεία που βγάζει η Ομόνοια το τελευταίο διάστημα είναι έργο του προπονητή. Είναι η δική του δουλειά με τη συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών, που δείχνουν να τους έχει κερδίσει ο Πέτεφ με τη δουλειά του αλλά και τον τρόπο που τους προσέγγισε και προσπαθεί να πάρει το μάξιμουμ από τον καθένα τους.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας ζει το παιχνίδι αλλά το σημαντικότερο είναι ήρεμος και το μεταφέρει στους παίκτες, σε αντίθεση με προηγουμένως που έβγαζαν νευρικότητα. Το «τριφύλλι» είναι σε καλό δρόμο, αυτό που επιβάλλεται είναι διάρκεια στην απόδοση της ομάδας και συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα ελπίζει σε επίτευξη του στόχου, όσο κι αν φαντάζει δύσκολο με τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα. Όμως, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και δεν θα πρέπει να χαθεί η πίστη αλλά και η επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται.

Autoremarketing

Bet on Alfa