ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚατελάρης στην έξοδο, Σόλομον στην είσοδο

Κατελάρης στην έξοδο, Σόλομον στην είσοδο

Τα θέματα που «παίζουν» τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας είναι, πρωτίστως οι συζητήσεις της Ομόνοιας με τη Λούγκο για παραχώρηση του Φάνου Κατελάρη και την ίδια ώρα η προσπάθεια απόκτησης ακόμη ενός επιθετικού κάτω των 22 ετών. Και τα δυο ζητήματα ίσως έχουν αίσιο τέλος κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Bet on Alfa

Όσον αφορά στο κεφάλαιο Κατελάρης, η Ομόνοια όπως ενημερώσαμε από χθες, έχει καταλήξει με τη Λούγκο σε συμφωνία πέρα από το ποσό που θα λάβει, αλλά και στην προκαταβολή και στο ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Απομένει να γίνει το έμβασμα (μέχρι χθες δεν είχε γίνει) για να κλείσει η συμφωνία και να μεταβεί ο διεθνής άσος στην Ισπανία για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου. Ωστόσο, όπως έχουν τώρα τα δεδομένα, το θέμα θεωρείται τελειωμένο. Για να ανατραπεί θα πρέπει η Λούγκο να αθετήσει τη συμφωνία και να μην καταβάλει στην Ομόνοια τα ποσό που συμφωνήθηκε ως προκαταβολή.

Όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή για την επίθεση, αυτός εκτός απροόπτου θα είναι ο Θεόφιλους Σόλομον. Ο 22χρονος Νιγηριανός της Ριέκα αποτελεί τον εκλεκτό του Πέτεφ. Η Ομόνοια συμφώνησε με τη Ριέκα για δανεισμό του ποδοσφαιριστή και ήδη απέστειλε συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή για να το αποστείλει υπογεγραμμένο. Εφόσον η Ομόνοια έχει την υπογραφή του θα προχωρήσει λογικά και σε ανακοίνωση για καταρχήν συμφωνία. Ο Σόλομον αναμένεται στην Κύπρο τις προσεχείς ώρες, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο, για το τυπικό μέρος και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέτεφ. Φαντάζει δύσκολο να είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά με την Ανόρθωση θα είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του.

Ο Κατελάρης, λοιπόν, είναι στην πόρτα της εξόδου για να συνεχίσει τη καριέρα του στη Λούγκο και στο πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας και ο Σόλομον στην είσοδο, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ομόνοιας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Autoremarketing

Bet on Alfa