ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Κάποιοι θέλουν ένεκα Προεδρικών να διασπάσουν τον κόσμο της...

“Κάποιοι θέλουν ένεκα Προεδρικών να διασπάσουν τον κόσμο της ομάδας μας! Ένα μεγάλο RESPECT στη Θύρα 9”

Οι οιργανωμένοι της Σαλαμίνας εξέδωσαν ανακοίνωση για όσα έλαβαν χώρα στον χθεσινό αγώνα αλλά και για την κάρτα οπαδού:

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

«Και εν τω μεταξύ, εν όσο τσακωνόμαστε, κάποιοι κάπου, σε ίσως ένα παράλληλο σύμπαν, τρίβουν τα χέρια για τα ψεσινά τους κατορθώματα. Δυστυχώς απ’ ότι φάνηκε ψες η μνήμη μας κόντυνε επικίνδυνα.

Κάποιοι ψες ήθελαν να δημιουργήσουν εντάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κάποιοι μας απείλησαν προ ημερών. Άλλωστε θα το δείτε κι απόψε σε επερχόμενο αγώνα μεταξύ των ουραγών.

Κάποιοι θέλουν ένεκα Προεδρικών, και αφού τέτοιες ευκαιρίες είναι κρίμα να πάνε χαμένες, να διασπάσουν τον κόσμο της ομάδας μας. Βλέπετε η ανοδική πορεία τον τελευταίων αγωνιστικών έκανε στροφή 180 μοιρών στο κλίμα που επικρατούσε και αυτό δεν άρεσε.

Κάποιοι θέλουν να μας στείλουν δεύτερη κατηγορία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θέλουν με τις πράξεις τους να δημιουργήσουν συνθήκες που να επιτρέπουν την χρήση μέτρων καταστολής. Πράξεις που κάνουν το έδαφος πρόσφορο έτσι ώστε να υλοποιηθούν λανθασμένες αποφάσεις ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ που μόνο ευεργετικό δεν θα είναι για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και τον Κυπριακό Αθλητισμό. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

Καταδικάζοντας τα μεμονωμένα περιστατικά ρήψης αντικειμένων από πλευράς δικών μας οπαδών, που προκλήθηκαν από την στάση του εντεταλμένου αδερφότεκνου Προέδρου κόμματος και απόγονου ενός από τους 62 του Πραξικοπήματος, θέλουμε να σημειώσουμε την ψεσινή ήττα των Δυνάμεων Καταστολής και ταυτόχρονη Νίκη του Οπαδικού Κινήματος της Κύπρου αφού μετά από συνεργασία καταφέραμε να αποφευχθεί σύλληψη δυο οπαδών μας.

Μπορεί να μας χωρίζουν πάρα πολλά, μπορεί να βριζόμαστε ασταμάτητα, όμως, όταν ήταν αναγκαίο στάθηκαν ανώτεροι των περιστάσεων. Ένα μεγάλο RESPECT στο αντίπαλο Οπαδικό Κίνημα. Κερδίσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Έχουμε πολλές άλλες μπροστά μας που θα τις δώσουμε και θα τις κερδίσουμε κι αυτές. Μένουμε σε εγρήγορση, μένουμε συσπειρωμένοι κοντά στον Σύνδεσμο και κοντά στην Ομάδα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να σταθούμε ασπίδα για να Την προστατέψουμε.

Αφήστε κατά μέρους τις όποιες διαφορές, διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Μας ενώνει κάτι πολύ πιο δυνατό από όλα όσα θεωρείτε ότι μας χωρίζουν. Κανείς δεν είναι πιο Σαλαμιναίος από τον άλλο. Αφήστε τις μεμψιμοιρίες και προσηλωθείτε στο δικό μας στόχο. Πάμε για Νίκη στο Αμμόχωστος, πάμε για Νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Εμπρός λοιπόν μεγάλε Ερυθρόλευκε Λαέ!».

Autoremarketing

Bet on Alfa