ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒαδίζει, πλέον, γεμάτη για τον στόχο

Βαδίζει, πλέον, γεμάτη για τον στόχο

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε. Ο Φάνος έμεινε και η Ομόνοια βαδίζει πιο γεμάτη σε επιλογές για υλοποίηση του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη. Λέμε πιο γεμάτη αφού πέρα από τις μετεγγραφές που έγιναν, οι δυο κάτω των 22 ετών που είχε ως αποτέλεσμα να μην αποχωρήσουν άλλοι ποδοσφαιριστές. Την ίδια ώρα, ο Πέτεφ κατάφερε να κερδίσει ποδοσφαιριστές που προηγουμένως δεν είχαν πείσει, όπως οι Μαδούρο και Μπρέβελντ.

Bet on Alfa

Οι επιλογές υπάρχουν, η ομάδα βρίσκεται στα καλύτερά της από πλευράς αγωνιστικής εικόνας και αποτελεσμάτων. Παρουσιάζει και μια σταθερότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο για τη συνέχεια. Σταθερότητα, συνέπεια και πίστη στον στόχο.

Η καλή δουλειά που φαίνεται να γίνεται θα πρέπει να έχει συνέχεια και ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση σε τομείς που η ομάδα ακόμη «πονά», όπως η αμυντική συμπεριφορά της. Δεν θα πρέπει να δώσει σε καμιά περίπτωση το δικαίωμα σε κανένα αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να τα βάλει μαζί της. Η Ομόνοια θα πρέπει να επιβεβαιώνει τις δυνατότητές της και να στέλνει το μήνυμα πως αυτή είναι το αφεντικό όποιος κι αν είναι απέναντί της.

Το προσεχές ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι σημαντικό. Θα τολμήσουμε να το χαρακτηρίσουμε και κομβικής σημασίας. Γιατί, όπως είναι η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων σήμερα, δεν χωρά απώλεια βαθμών για την Ομόνοια. Το «διπλό» είναι μονόδρομος για να μειωθεί η διαφορά και να αυξηθούν οι ελπίδες. Σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι, όμως η Ομόνοια καλείται με την παρουσία της να το διεκδικήσει με μανία. Θα είναι σημαντικό και για την επόμενη μέρα…

Autoremarketing

Bet on Alfa