ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆλλο Μιλτιάδης ....και άλλο Πρόδρομος!

Άλλο Μιλτιάδης ….και άλλο Πρόδρομος!

Πιο πάνω είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πολίτης στις 20 Ιουλίου 2010.

Bet on Alfa

Ήταν το καλοκαίρι που η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα και η απαρχή ενός καλά συντονισμένου πολέμου από τον άξονα Αβέρωφ-ΚΟΠ για εξουδετέρωση της όποιας πιθανότητας υπήρχε να εδραιωθεί το σωματείο μακροπρόθεσμα.

Τότε,  τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν για μήνες στη σχέση του προέδρου Χριστόφια με τον Μιλτιάδη Νεοφύτου με υπονοούμενα για το ότι ο τελευταίος λάμβανε χαριστικά προσφορές από την κυβέρνηση. Στο τέλος αποδείχθηκε ότι ήταν όλα ψέματα.

Τότε, ο Πρόδρομος Προδρόμου μιλόυσε για “εθνικό εργολάβο”, ο Ανδρέας Κυπριανού για ύποπτες καταστάσεις που έπρεπε να διερευνηθούν.

Τότε, τα μέσα ενημέρωσης είχαν πρωτοσέλιδα και διέσπειραν ανυπόστατες πληροφορίες για το θέμα.

Είναι και γνωστή η εξέλιξη και η πορεία της εταιρείας του Μιλτιάδη Νεοφύτου. Από τις πολλές προσφορές που πήρε δεν ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά…

Σήμερα ;

Είναι γνωστή η στενότατη σχέση προέδρου Αναστασιάδη με τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Είναι γνωστές επίσης οι καταγγελίες του Γενικού Ελεγκτή για τις ατασθαλίες στην Cyta και την ευνοική μεταχείριση συγκεκριμένου υψηλόβαθμου παράγοντα της ΚΟΠ του Γιώργου Κούμα , κουμπάρου του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σήμερα κανένα μέσο ενημέρωσης δεν έχει πρωτοσελίδα ζητώντας διερεύνηση των καταγγελιών του Γενικού Ελεγκτή.

Σήμερα το dinner προέδρου της Δημοκρατίας με τον φίλο του Πρόδρομο Πετρίδη αμέσως μετά την εκλογή του , είναι συνάντηση φίλων για να τα κουτσοπιούν και να πουν και καμιά μαλακία να περάσει ώρα. 

Ουδέν μεμπτόν. 

Απλά καταγράφουμε την διαφορά στην αντιμετώπιση από μέσα ενημέρωσης.

Εξάλλου, άλλο Μιλτιάδης και άλλο Πρόδρομος… 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa