ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι επιλογές για το αρχικό σχήμα

Οι επιλογές για το αρχικό σχήμα

Ο Ιβάιλο Πέτεφ, παρόλο που προβληματίστηκε αρκετά για κάποιες θέσεις στο αρχικό σχήμα, κατέληξε στους εκλεκτούς, αυτούς που πιστεύει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση και σε θέση να ανταποκριθούν σε μεγαλύτερο βαθμό στις απαιτήσεις του σημερινού ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση.

Bet on Alfa

Στο προσφιλές του σχήμα, 4-4-2, αναμένεται να στηριχθεί και σήμερα ο Βούλγαρος τεχνικός. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλβμπόγκε για πρώτη φορά, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία του Χριστοδούλου. Ο Σουηδός λόγω εμπειρίας φέρεται να κέρδισε την «μάχη» με τον νεαρίς διεθνή.

Στην άμυνα, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Στο δεξί άκρο ο Τζαϊλσον, στο αριστερό ο Καντέ και κεντρικό δίδυμο οι Βύντρα και Γουίλιαμ.

Στην μεσαία γραμμή, οι Άλεξ και Μαργκάσα είναι οι επικρατέστεροι για τον άξονα. Ο κυπροποιημένος Πορτογάλος με τα τρεξίματά του φαντάζει απαραίτητος για τη συγκεκριμένη θέση, παρόλο που δεν αποκλείεται να προτιμηθεί και πάλι ως ακραίος. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Κατελάρης είναι το φαβορί να πλαισιώσει τον Άλεξ. Στα άκρα, δεξιά θα κινείται ο Χριστοφή και αριστερά ο Αντόνια, παρόλο που τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Κιπιάνι.

Στην επίθεση, το δίδυμο δεν αλλάζει. Ο Λόπες θα πλαισιώσει τον Ντάρμπισαϊρ.
Είναι ξεκάθαρο πως, σε κάποιες θέσεις έγινε «μάχη», γι’ αυτό και δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά ποιοι θα τις καλύψουν. Αυτό είναι το ευχάριστο της όλης υπόθεσης, γιατί υπάρχουν επιλογές.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από σχεδόν δυόμισι μήνες ο Κανού. Επίσης, για πρώτη φορά είναι και ο Σόλομον. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Μαδούρο λόγω καρτών και ο Εκίθα λόγω ίωσης και ο τραυματίας Μιχαϊλοφ.

Autoremarketing

Bet on Alfa