ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ θέση στον Μαργκάσα θα λύσει τον γρίφο

Η θέση στον Μαργκάσα θα λύσει τον γρίφο

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Αν ο Πέτεφ δεν έχει καταλήξει σε όλες τις επιλογές για το αρχικό σχήμα, θα το κάνει σήμερα. Ο Βούλγαρος τεχνικός «διάβασε» καλά το παιχνίδι της αντιπάλου τους, γνωρίζει πως η άμυνά της είναι το δυνατό της χαρτί και αναλόγως θα θελήσει να την «χτυπήσει».

Bet on Alfa

Εάν ο Αλβμπόγκε θεωρείται επικρατέστερος για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, κυρίως λόγω εμπειρίας κι ας μην έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Ομόνοιας, παρόλο που τις δικές του πιθανότητες έχει ο Χριστοδούλου, το ερωτηματικό ακούει στον Μαργκάσα. Όχι εάν θα παίξει, αυτό θεωρείται βέβαιο αν και είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες τις οποίες ξεπέρασε, αλλά η θέση που θα κληθεί να καλύψει.

Και εξηγούμε: Εάν ο κυπροποιημένος Πορτογάλος κληθεί να καλύψει και πάλι τη θέση αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή, τότε ο Μπρέβελντ κερδίζει έδαφος για να διατηρήσει τη θέση στον άξονα δίπλα στον Άλεξ Σοάρες που επανέρχεται. Ο Πορτογάλος θεωρείται σίγουρος, ενώ απουσιάζει ο Μαδούρο λόγω καρτών. Τη δεύτερη θέση στον άξονα διεκδικεί και ο Κατελάρης. Από την άλλη, όμως, εάν ο Μαργκάσα επιλεγεί για τον άξονα της μεσαίας γραμμής ως παρτενέρ του Άλεξ, τότε τη θέση αριστερά διεκδικούν οι Κιπιάνι και Αντόνια.

Το ευχάριστο για τον Πέτεφ είναι ότι, υπάρχουν αυξημένες επιλογές. Πόσο μάλλον εάν θα είναι στην αποστολή μετά από σχεδόν δυόμισι μήνες και ο Κανού. Την απάντηση θα την πάρουμε απόψε, με το πέρας της προπόνησης και όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές. Δηλαδή, η τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελείται από τους Τζαϊλσον, Βύντρα, Γουίλιαμ Σοάρες και Καντέ. Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα κινείται ο Χριστοφή και επιθετικό δίδυμο οι Λόπες και Ντάρμπισαϊρ, με τον πρώτο να κινείται και εκτός της αντίπαλης περιοχής, σ’ ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

Autoremarketing

Bet on Alfa