ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο προβάδισμα και η διαχείριση

Το προβάδισμα και η διαχείριση

Ο Φεβρουάριος είναι ένας δύσκολος και σημαντικός μήνας για την Ομόνοια, όσον αφορά στις πιθανότητες διεκδίκησης των στόχων της, έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και κατάκτηση του Κυπέλλου. Κάθε τρεις μέρες η ομάδα δίνει αγώνα και μάλιστα ο καθένας έχει την δική του σημασία και βαθμό δυσκολίας.

Bet on Alfa

Πλέον, από την Τετάρτη η Ομόνοια εισέρχεται και στις απαιτήσεις του Κυπέλλου με τον πρώτο αγώνα με τη Δόξα για τη φάση των «16». Ένας αντίπαλος που έχει δυνατότητες και θα πρέπει η Ομόνοια να δείξει την πρέπουσα σοβαρότητα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της και να συνεχίσει στον θεσμό. Η Δόξα είναι αδιάφορη βαθμολογικά στο πρωτάθλημα και θα ρίξει βάρος στην διάκριση μέσω Κυπέλλου, γι’ αυτό και επιβάλλεται η ομάδα του Πέτεφ να θέσεις τις βάσεις για πρόκριση από τον πρώτο αγώνα που θα γίνει στο ΓΣΠ. Το προβάδισμα κρίνεται αναγκαίο, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί αμέσως μετά στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Η Ομόνοια καλείται να λειτουργήσει ως μεγάλη ομάδα, όπως κάνει περίπου το τελευταίο δίμηνο με τον Πέτεφ στον πάγκο της.

Παράλληλα με το προβάδισμα, είναι σημαντική και η διαχείριση του ρόστερ, αφού από τη μια κάθε τρεις μέρες δίνει ματς και από την άλλη τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα είναι όλα ντέρμπι και το καθένα με τη σημασία του. Ο Βούλγαρος τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ποιοι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στον μεγαλύτερο βαθμό και αναλόγως θα πρέπει να κάνει τις κινήσεις του. Στο τελευταίο ματς θέλησε να προφυλάξει ποδοσφαιριστές λόγω καρτών και αυτοί που αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν.

Αυτό είναι ένα σκηνικό που ίσως δούμε και στη συνέχεια, όχι μόνο για κάρτες αλλά και για φρεσκάρισμα της ομάδας και παικτών που έχουν τραβήξει το κουπί μέχρι σήμερα. Αυτό που θα μετρήσει, είναι όποιοι κι αν αγωνίζονται να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και η ομάδα να βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa