ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύσκολο να αγωνιστεί ξανά φέτος...

Δύσκολο να αγωνιστεί ξανά φέτος…

Ο τραυματισμός του Τζον Αλβμπόγκε είναι σοβαρός. Άλλωστε, είναι κάτι που φάνηκε από την αρχή αλλά και από τις εξετάσεις στα οποίες υποβλήθηκε ο Σουηδός τερματοφύλακας. Άτυχος, πολύ άτυχος ο 35χρονος πορτιέρο, που στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ομόνοιας έδειξε να είναι ικανός να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, παρόλο που δεν έχει λεχθεί επίσημα, ο Αλβμπόγκε είναι δύσκολο να αγωνιστεί ξανά στη τρέχουσα σεζόν. Άλλωστε, βρισκόμαστε μέσα Φεβρουαρίου. Υπολείπονται τρεις μήνες για το τέλος της σεζόν, όσο και το διάστημα που υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει ο Σουηδός, είτε προχωρήσει σε επέμβαση είτε όχι.

Πάντως, στη Σουηδία για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις θα μεταβεί σήμερα ο έμπειρος τερματοφύλακας. Αναλόγως με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του και σε συνδυασμό με τη γνωμάτευση που έλαβε από τους γιατρούς της ομάδας, θα αποφασιστεί ο τρόπος αποκατάστασης του προβλήματός του και αν θα χρειαστεί ή όχι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Θυμίζουμε ότι, σοβαρό τραυματισμό υπέστη και ο Παναγή, που προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Γι’ αυτό, άλλωστε, αφαιρέθηκε από το ρόστερ. Ο Μιχαϊλοφ κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με τον Αποέλ. Τουλάχιστον να είναι στον πάγκο, δίνοντας μια επιπλέον επιλογή στον Πέτεφ για τη θέση στον «άσο».

Autoremarketing

Bet on Alfa