ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο αποτέλεσμα είναι που μετρά...

Το αποτέλεσμα είναι που μετρά…

Οι απαιτήσεις του αυριανού αγώνα είναι μεγάλες. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία του ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, απομένει οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και να το παλέψουν για τη νίκη. Οι προκλήσεις είναι πολλές, όπως και τα κίνητρα. Γι’ αυτό και ο κόσμος της Ομόνοιας, που κουράστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια πριν από κάθε ντέρμπι με τον «αιώνιο» να ακούει για τερματισμό της αρνητικής παράδοσης που έχει δημιουργηθεί. Γι’ αυτό και αναμένει πράξεις, την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως το αποτέλεσμα, αυτό είναι που μετρά. Άλλωστε, τι να το κάνει εάν η ομάδα παίξει καλά και πάλι δεν κερδίσει, όπως έγινε στον αγώνα του Α’ γύρου.

Bet on Alfa

Δυστυχώς, κι ενώ το προηγούμενο διάστημα δημιουργήθηκαν καλές προϋποθέσεις, στο ματς με τη Δόξα προέκυψαν πολλά στραβά. Όχι μόνο η ήττα (η ομάδα έχει την ευκαιρία να επανορθώσει στον επαναληπτικό) αλλά η αποβολή του Πέτεφ που θα απουσιάσει από το αυριανό ματς και οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστές, δεν επιτρέπουν στην Ομόνοια να πάει γεμάτη. Όμως, αυτό που θα έχει σημασία είναι τι θα κάνουν αυτοί που θα είναι διαθέσιμοι και θα κληθούν να αγωνιστούν και όχι εάν κάποιοι δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Ο Πέτεφ δεν θα είναι στον πάγκο. Ο Χριστοφή δύσκολα θα είναι σε θέση να αρχίσει τον αγώνα. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, είμαστε η Ομόνοια και τίποτα δεν θα πρέπει να μας τρομάζει. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο με πείσμα και αποφασιστικότητα, με ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι τους. Στόχος πάντοτε είναι η νίκη, την οποία η Ομόνοια θα ψάξει θέλοντας να δώσει και συνέχεια στην αντεπίθεσή της για την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa