ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗS.O.S για τα κριτήρια!

S.O.S για τα κριτήρια!

Οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες  όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου μας, αφού στο τέλος Μαρτίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, έτσι ώστε να περάσει με επιτυχία τον σκόπελο των κριτηρίων της UEFA.

Bet on Alfa

To τι συμβαίνει στην ομάδα μας είναι λίγο πολύ γνωστό….Από την μια έχουμε τον αγωνιστικό πάτο που έχουμε πιάσει  μετά  τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την 6η θέση στο πρωτάθλημα και από την άλλη έχουμε τον ηθικό εξευτελισμό του κόσμου μας από  όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται για ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος  αποτελούσαν σημαίες για την ομάδα  μας.

Έστω και την υστάτη (χθες μετά τον αγώνα με την Δόξα) η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δια στόματος του Προέδρου του Σωματείου μας κύριου Αντώνη Τζιωνή, βρήκε το σθένος να πει στον κόσμο τουλάχιστον ένα μέρος της αλήθειας. Και αυτή η αλήθεια λέει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 30 περίπου ημέρες χρειάζεται 1εκ. ευρώ για να καταφέρει να μην έχει πιο σοβαρά προβλήματα που ίσως θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια της την ύπαρξη.

Δεν θα μπούμε στην συζήτηση τώρα αν αυτά τα δεδομένα έπρεπε να  τα γνωρίζει πολύ νωρίτερα ο κύριος αιμοδότης του Σωματείου μας, ο κόσμος. Εδώ που φτάσαμε ή καλύτερα εδώ που μας έφεραν οι λανθασμένες αποφάσεις της διοίκησης μας, η ουσία είναι άλλη.

Και η ουσία λέει ότι πράσινος λαός καλείται για ακόμα μια φορά να πνίξει την πίκρα και την απογοήτευση του και να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας συμβάλλοντας στην προσπάθεια που θα κάνει το Δ.Σ έτσι ώστε να καταφέρει να παραδώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ τουλάχιστον ζωντανή.

Με την ελπίδα ότι τον επόμενο Απρίλιο η νέα Διοίκηση που θα αναλάβει  θα μπορέσει με ένα πιο ορθολογιστικό και κυρίως εκσυγχρονισμένο πλάνο να  βγάλει την ομάδα και γενικότερα το Σωματείο από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa