ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι αριθμοί αποτυπώνουν την κάκιστη πορεία

Οι αριθμοί αποτυπώνουν την κάκιστη πορεία

Η Ομόνοια διανύει την χειρότερη πορεία στα τελευταία 11 χρόνια, όπου το πρωτάθλημα διεξάγεται με την μορφή των πλέι οφ, από τη σεζόν 2007-08. Παράλληλα είναι μια από τις χειρότερες στην ιστορία του συλλόγου και αυτό είναι πάρα πολύ τραγικό. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Bet on Alfa

Η έκτη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ομόνοια, με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, είναι η χειρότερη. Ποτέ στο παρελθόν η Ομόνοια δεν τερμάτισε στη συγκεκριμένη θέση με το τέλος των 26 αγωνιστικών. Είχε φθάσει μέχρι την πέμπτη θέση πέρσι, γι’ αυτό και λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα.
Ακόμη, βρίσκεται 19 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή, τους περισσότερους που βρέθηκε ποτέ σ’ αυτό το διάστημα των τελευταίων 11 χρόνων. Μάλιστα, βρίσκεται και 12 βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και οκτώ από την τέταρτη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μαθηματικά η Ομόνοια έχει ελπίδες, όμως βάσει της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να πετύχει τον στόχο της. Είναι με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κάτι που έχει να γίνει από το 1997.

Επιπλέον, οι 44 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η Ομόνοια είναι οι λιγότεροι στις 26 αγωνιστικές, ενώ και τα 38 γκολ παθητικό είναι τα περισσότερα που δέχθηκε στο διάστημα που το πρωτάθλημα διεξάγεται με την μορφή των πλέι οφ.

Τραγική εικόνα, που σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει Ομόνοια αλλά μια μικρομεσαία ομάδα. Κρίμα, γιατί αφέθηκε η Ομόνοια να φθάσει σε αυτή την κατάσταση. Δεν φτάνει η οικονομική γύμνια του σωματείου, έχει… γυμνωθεί και η ομάδα με την πορεία της και τα «χτυπήματα» που δέχεται από τα διαδοχικά λάθη. Η διοίκηση Τζιωνή απέτυχε παταγωδώς, ενώ η εφορία ποδοσφαίρου είναι για κλάματα.

Autoremarketing

Bet on Alfa