ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα ενώσουν δυνάμεις, ένας συνδυασμός

Να ενώσουν δυνάμεις, ένας συνδυασμός

Θα είναι το καλύτερο για την Ομόνοια να πορευθεί ενωμένη. Γι’ αυτό και η θέση των οργανωμένων οπαδών, όπως εκφράστηκε στην χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση, είναι όπως οι ενδιαφερόμενοι καθίσουν σ’ ένα τραπέζι και καταθέσουν τις ιδέες τους και να πάνε με κοινό συνδυασμό στην Εκλογική Γενική Συνέλευση. Θεωρούν πως, αν ενώσουν δυνάμεις θα βγει κερδισμένο το σωματείο σε άλλη μια δύσκολη περίοδο που διανύει.

Bet on Alfa

Ακόμη, το έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θα πρέπει να αφεθεί η εμπλοκή ανθρώπων που ανήκουν σε άλλο σωματείο, είναι ξένο σώμα για την Ομόνοια. Στόχος είναι να ηγηθεί άνθρωπος που να έχει εκτόπισμα και να είναι απόλυτα αποδεκτός από τον κάθε Ομονοιάτη.

Μαζί του να έχει ανθρώπους που νοιάζονται για το σωματείο και είναι εύρωστοι οικονομικά για να συνεισφέρουν απλόχερα και να δώσουν ανάσα στον σύλλογο.

Μέχρι την Εκλογική Γενική Συνέλευση, που ορίστηκε για τα μέσα Απριλίου, υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν ζυμώσεις και να ενώσουν δυνάμεις οι ενδιαφερόμενοι. Προέχει η ενότητα, παρόλο που κάποια πράγματα θα πρέπει να ειπωθούν ως έχουν, με σκληρή γλώσσα και να γίνει αυτοκριτική από τον νυν Δ.Σ. αλλά και να παρουσιάσει με ανοιχτά χαρτιά την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην διετή θητεία του, οικονομικά και μη.

Autoremarketing

Bet on Alfa