ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα ζυγίζει όλα και καταλήγει...

Τα ζυγίζει όλα και καταλήγει…

Εξέφρασε την πρόθεση να διεκδικήσει την προεδρία του σωματείου, έδωσε στην δημοσιότητα το πλάνο του, κάνει επαφές. Ο Γιώτης Δημητρίου, όπως πληροφορούμαστε, μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες και αφού τα ζυγίσει όλα θα τοποθετηθεί μια και καλή. Την ίδια ώρα, φαίνεται να μην λέει όχι σε παρουσία του σε συνδυασμό κοινής αποδοχής, χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι στην προεδρία. Αυτό κρίνεται θετικό και δείχνει πρόθεση να συνεισφέρει στο σωματείο από οποιαδήποτε θέση.

Bet on Alfa

Αναμένοντας τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του Γιώτη Δημητρίου, οι διεργασίες ανάμεσα σε άτομα, επιφανείς φίλους του σωματείου, είναι έντονες τις τελευταίες μέρες. Εκφράζεται η πίστη πως, στο τέλος θα υπάρξει ο καταρτισμός ενός συνδυασμού που θα ενώσει δυνάμεις και θα βγάλει κερδισμένη την Ομόνοια.

Αυτό που προέχει είναι η επιβίωση του σωματείου και η εξεύρεση (και πάλι) ενός μεγάλου ποσού, των 800.000 ευρώ μέσα στον επόμενο μήνα για να ανταποκριθεί στα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ. Άλλωστε, τι σημασία θα έχει η διάδοχη κατάσταση εάν το σωματείο δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στα κριτήρια και με τις γνωστές επιπτώσεις, που θα είναι τεράστιο πλήγμα.

Εκεί έχει επικεντρωθεί η προσπάθεια διοικούντων και μη. Και εξωδιοικητικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να συνεισφέρουν και να συμβάλουν στην εξεύρεση του ποσού που απαιτείται. Κάποιοι, μάλιστα, απ’ αυτούς φέρονται έτοιμοι να βρεθούν στο επόμενο διοικητικό σχήμα και θέλουν όταν αναλάβουν και επίσημα όλα να είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Autoremarketing

Bet on Alfa