ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύο πόλοι εξουσίας στο σωματείο σε πορεία σύγκρουσης.

Δύο πόλοι εξουσίας στο σωματείο σε πορεία σύγκρουσης.

Επειδή αρκετοί από εμάς παρακολουθούμε για χρόνια την ΟΜΟΝΟΙΑ, και από μέσα και από απέξω, πιστεύουμε ότι η σημερινή κατάσταση μόνο τυχαία δεν είναι.

Bet on Alfa

Δηλαδή, δεν οφείλεται αυτό το χάος μόνο σε ανικανότητα ή αμέλεια ή έστω ατυχία των διοικούντων ή του προπονητή ή των ποδοσφαιριστών.

Συμβαίνουν τόσα πολλά σε διάφορα επίπεδα που είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δυνάμεις που αντιμάχονται.

Η διοίκηση δεν γίνεται από τη μία να δέχεται την απόφαση του προπονητή να διώξει τους Πορτογάλους, αποδεχόμενη μάλιστα τις «υποψίες» του, και σε 15 μέρες να αλλάζει γνώμη για τους δύο. Όταν λάμβαναν την απόφαση δεν ήξεραν ότι θα τους αποζημίωναν; Δεν είναι χθες που ανέλαβαν την διοίκηση. Ξέρουν ότι δεν διώχνεις ποδοσφαιριστή με βάση υποψίες. Τι άλλαξε και άλλαξαν απόφαση; Δεν γνώριζαν ότι με την απόφαση θα άδειαζαν τον Πέτεφ;

Με την εφορία ποδοσφαίρου τι γίνεται; Ποια η σχέση των μελών της εφορίας ποδοσφαίρου με τον Πέτεφ; Γιατί ο Βούλγαρος έχει αυτό το «τουπέ»; Γιατί μετά τον αγώνα με την Δόξα, υποσχέθηκε στο Τζιωνή ότι δεν θα έδιωχνε τους Πορτογάλους και θα του έδινε χρόνο να το χειριστεί, και το αμέσως επόμενο λεπτό πήγε στα αποδυτήρια και τους πακέταρε; Από που αντλεί αυτή την εξουσία να υποκαθιστά το Δ.Σ. Από που και ως που να κάνει αυτό του τύπου δηλώσεις όπως τις σημερινές, και να εξουδετερώνει την διοίκηση; Ο προπονητής είτε από κάπου παίρνει αέρα για να συμπεριφέρεται έτσι, είτε θέλει να φύγει και απλά το κάνει επίτηδες για πάρει τα χρήματα του συμβολαίου του μέχρι τέλους.

Βλέπουμε επομένως δύο κέντρα εξουσίας αυτή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Την διοίκηση και τον προπονητή.

Αντί να λειτουργούν ιεραρχικά και σε αρμονία , λειτουργούν ανεξάρτητα και σε κάθετη πορεία σύγκρουσης.

Eπίσης βλέπουμε ότι σε κάθε πόλο υπάρχουν επιμέρους συγκρουόμενες δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των οποίων μάρτυρες γινόμαστε όλοι.

Autoremarketing

Bet on Alfa