ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜόνο στην Ομόνοια, πουθενά αλλού!

Μόνο στην Ομόνοια, πουθενά αλλού!

Πραγματικά αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ομόνοια, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Δεν λέει να ηρεμήσει ποτέ αυτός ο σύλλογος, αυτός ο κόσμος, που ταλαιπωρείται κάθε χρόνο και περισσότερο. Ήταν ο Νταμπίζας, έφυγε. Ήλθε ο Πάμπος με μεγάλες προσδοκίες, όλα ανάποδα, έφυγε. Ήλθε ο Πέτεφ, αντίστρεψε το αρνητικό κλίμα με ένα σερί θετικών εμφανίσεων και νικηφόρων αποτελεσμάτων. Κι εκεί που επήλθε σε κάποιο βαθμό η ηρεμία και η αισιοδοξία, να σου και πάλι όλα στραβά κι ανάποδα. Δεν υπάρχει σας λέω, μόνο στην Ομόνοια!

Bet on Alfa

Η διοίκηση κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Επιτρέπει στον Πέτεφ να πάρει την εξουσία στα χέρια του, κι αυτό ξεκάθαρα γιατί έχει την «πλάτη» κάποιων, είτε εντός είτε εκτός Συμβουλίου. Αποφασίζει μέσα σε μια νύχτα την απομάκρυνση τριών βασικών παικτών, γιατί του καρφώθηκε κάτι στο μυαλό. Βασικά του γέμισαν τα μυαλά άλλοι.

Η διοίκηση, λόγω της αδυναμίας της, αποφασίζει να υιοθετήσει τη θέση του προπονητή και μένουν οι Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες εκτός προπονήσεων. Αφού στις συζητήσεις που έγιναν, αφού διαφάνηκε ότι οι Πορτογάλοι ήταν ανένδοτοι στο ποσό της αποζημίωσης και βάσιε όρου στο συμβόλαιό τους δεν μπορούσαν πέρα των δυο εβδομάδων να είναι εκτός ομάδας, η διοίκηση αποφάσισε όπως επανέλθουν για να μην επέλθουν για το σωματείο τα χειρότερα.

Ο Πέτεφ αν και το αποδέχθηκε με βαριά καρδιά, ήλθε χθες βράδυ μετά το ματς με την ΑΕΛ να πει ότι, όσο είναι αυτός στην ομάδα δεν θα ξαναπαίξουν. Έβγαλε με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή του για επιστροφή τους στις προπονήσεις, «καρφώνοντας» τη διοίκηση. Το χθεσινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πολλά μέλη του Δ.Σ. θα θέσουν στην αυριανή συνεδρία απομάκρυνση του Βούλγαρου.

Αυτή είναι σήμερα η εικόνα της Ομόνοιας, που παραπαίει διοικητικά και αγωνιστικά. Ο πάτος για την Ομόνοια δεν ξέρουμε που φθάνει αφού με αυτά που ζούμε, η επόμενη μέρα είναι πάντα απρόβλεπτη και δυστυχώς αρνητική.

Autoremarketing

Bet on Alfa